Mevlidi Nebi Haftası - Son Dakika
Güncel

Mevlidi Nebi Haftası

Mevlidi Nebi Haftası

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Mevlidi Nebi Haftası dolaysıyla mesaj yayımladı.

27.10.2020 14:41  Güncelleme: 15:02

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Mevlidi Nebi Haftası dolaysıyla mesaj yayımladı.

Başkan Beyoğlu mesajında, insanlığın yaşanan sıkıntılar nedeniyle büyük bir girdabın içine girdiğine, bundan kurtuluşun ancak Hz. Muhammed'in 15 asır önce ortaya koyduğu değerleri doğru anlamakla mümkün olacağını aktardı.

İnsanlığın yaşadığı en büyük sorunun hak ve adalet temelinden uzaklaşmak olduğunu kaydeden Beyoğlu, bugün insanlık alemi dünyanın her yerinde büyük bir çıkmazın içerisine sürüklendiğini belirtti.

"Kız çocuklarının diri diri toprağa verildiği cahiliye devrini ortadan kaldırarak modern ve model bir toplum meydana getirmiş olan peygamberimizin 15 asır önce insanlığa sunmuş olduğu değerleri çok özlüyoruz ve arıyoruz." diyen Beyoğlu, en güzel kurtuluş reçetesinin alemlere rahmet olarak gönderilen efendiler efendisini doğru anlamak ve bunu hayata geçirmek olduğunu ifade etti.

Beyoğlu, şunları konuştu:

"Mübarek Mevlid Kandili geçmişin muhasebesini yapıp gelecek adına ders çıkarmak için fırsat olacaktır. Bu gecede insanlığın kurtuluşu ve ülkemizin selameti için dua edelim. Bu vesileyle, bütün İslam aleminin ve Diyarbakırlı hemşerilerimin Mevlid Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tıpkı peygamber efendimizin dünyaya ilk gelişi gibi hayırlar getirmesini, bu anlamlı gecenin birliğimize vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mevlidi Nebi Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement