MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığından Teröre Tepki - Son Dakika
Güncel

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığından Teröre Tepki

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığını tarafından, son günlerde gerçekleşen terör eylemleri nedeniyle basın açıklaması yapıldı.

16.03.2016 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığını tarafından, son günlerde gerçekleşen terör eylemleri nedeniyle basın açıklaması yapıldı.

Afyonkarahisar İmaret Cami önünde gerçekleştirilen basın açıklamasına MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Karagöz ve çok sayıda partili katıldı.

Terör eyleminde evine gitmek üzere otobüs bekleyen yüzlerce insanın hayatının hedef alındığını belirten Karagöz, bu kalleş saldırı sonucu hayatlarını kaybeden masum vatandaşlara Allah'tan rahmet, yakınları ile Türk milletine sabır ve başsağlığı dilediklerini söyledi.

Karagöz, "Bu saldırı ne yazık ki Ankara'da 5 ay gibi kısa bir sürede gerçekleşen üçüncü saldırıdır. Bu saldırıları gerçekleştiren terör örgütlerinin, Türk milletinin bin yıllık kardeşliğini hedef aldığı ortadadır" dedi.

"Dün sağ-sol diye, Alevi-Sünni diye gelenler, bugün Türk-Kürt bölücülüğü ile karşımıza çıkmaktadır" diyen Karagöz, şöyle konuştu:

"Ülkemizin devleti ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne kastedilmektedir. Bilsinler ki ne yaparlarsa yapsınlar hain emellerine ulaşamayacaklar, ne yaparlarsa yapsınlar kardeşliğimizi bozamayacaklar ve ne yaparlarsa yapsınlar birlikte yaşama azmimizi kıramayacaklardır. Çünkü Türk milleti, kökleri derinlerde olan, başı göğe bakan asil ve güçlü bir millettir. Şu anki siyasi irade ne yazık ki her geçen gün daha çok azan terör dışındaki konuları gündemde tutarak, masum insanlarımızın ve güvenlik güçlerimizin hayatlarını kaybetmesini engelleyememiştir. Her saldırı sonrasında, terör zaten bunu hedefliyor propagandası ile hiçbir şey olmamış gibi davranma eylemi vatandaşlarımızda karşılık bulamamakta, içimiz kan ağlamaktadır. Yere düşen canımız yerden kaldırılmalı, dökülen kanlarımızın hesabı sorulmalıdır. Ülkemizin birinci gündemi yönetim şeklinin değiştirilmesi değil, bölücü terör olmalıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığından Teröre Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement