Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu göndermek istiyor - Son Dakika
Spor

Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu göndermek istiyor

İtalyan basını, Milan'ın, Franck Kessie ve Hakan Çalhanoğlu'nu takımdan göndermek istediğini yazdı. Milli oyuncumuzla Tottenham ve Arsenal'in ilgilendiği iddia edildi.

22.01.2020 19:39  Güncelleme: 19:47

Milan, Franck Kessie ve Hakan Çalhanoğlu'nu gözden çıkardı. Corriere dello Sport'un haberine göre, finansal durumlarını düzeltmek isten İtalyan kulübü gelen tekliflere göre her iki oyuncuyu da satmaya hazır.

HAKAN 18 MAÇTA 2 GOL ATTI

2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kessie, bu sezon 17 maçta 1 gol kaydedebildi. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ise tüm kulvarlarda 18 maçta görev yaparken, 2 gol attı ve 1 asistle oynadı.

ARSENAL VE TOTTENHAM İSTİYOR

Sözleşmesi 2021 yılında sona erecek Hakan için, Premier Lig ekiplerinden Tottenham ve Arsenal'in devrede olduğu iddia ediliyor.

(NTV Spor)

Milan, Hakan Çalhanoğlu\'nu göndermek istiyor

Son Dakika Spor Milan, Hakan Çalhanoğlu'nu göndermek istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • şakir: çalım yok adam geçme yok oyun zekası yok..sadece iyi frikik atıyo o da yerine göre..tam bir çöp bu adam 5 4 Yanıtla
  • andsmero: La Gazette della stampa yazıyor hakan kalacak diye 1 2 Yanıtla
    Manolya: La gaza gelip.sallama 0 0
  • Adam: Gec bile kaldilar, bu adamin hangi ozelligi var anlamiyorum milli takima nasil aliniyor anlam veremiyorum buna gelene kadar ikinci ligde bile ne adamlar var firsat bulamiyorlar 0 1 Yanıtla
  • Aslantepeli: Kırklıkİbrahimoviç Hakan ı kesti 0 1 Yanıtla

Advertisement