Mısır'da Eski Futbolcunun Şirketine El Konulması - Son Dakika
Güncel

Mısır'da Eski Futbolcunun Şirketine El Konulması

Mısır Milli Takımı ve El-Ehli futbol takımının eski oyuncusu Muhammed Ebu Terike'nin tüm mal varlığına el konulduğu bildirildi.

09.05.2015 01:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mısır Milli Takımı ve El-Ehli futbol takımının eski oyuncusu Muhammed Ebu Terike'nin tüm mal varlığına el konulduğu bildirildi.

Mısır'da İhvan'ın mal varlığının idaresine ilişkin oluşturulan Meclis Komisyonu'nun Genel Sekreteri Muhammed Yasir Ebu'l Futuh, yaptığı basın açıklamasında, Ebu Terike'nin sadece bir şirketteki hisselerine değil, menkul ve gayri menkul tüm mal varlığına el konulduğunu belirtti.

Ebu'l Futuh, Ebu Terike'nin, hakında verilen karara yönelik itiraz dilekçesi mahkeme taraftan değerlendirilerek karar verilinceye kadar tüm bankalardaki hesaplarına da el konulduğunu kaydetti.

Meclis Komisyonu'ndan daha önce yapılan yazılı açıklamada, turizm alanında faaliyet gösteren 8 şirketin mal varlığına el konulduğu, bunlar arasında eski futbolcu Terike'nin hisse senetlerinin de bulunduğu bir şirketin olduğu belirtilmişti. Açıklamada ayrıca, bu şirketten bazı terör eylemlerinin finanse edildiği öne sürülmüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mısır'da Eski Futbolcunun Şirketine El Konulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement