Motorola Moto X4 Ön İnceleme! - Son Dakika
Ekonomi

Motorola Moto X4 Ön İnceleme!

Motorola Moto X4 Ön İnceleme!

Motorola Moto X4 ön inceleme videomuzla beraber IFA 2017 videolarına Teknosa'nın desteği ile devam ediyoruz.

31.08.2017 21:40

Motorola Moto X4 ön inceleme videomuzla beraber IFA 2017 videolarına Teknosa'nın desteği ile devam ediyoruz. Dördüncü nesil Moto X bakalım bize neler vaat ediyor.

Motorola Moto X4 özellikleri ve fiyatı

Motorola Moto X4 şık tasarım hatları ile göze çarpan bir model. Cihazın metalik görüntüsü Corning Gorilla Glass kaplı kasasını tamamlıyor.

5.2 inçlik AMOLED ekranın hayat verdiği Moto X4, 1080p çözünürlük değerine 424ppi piksek yoğunluğuna sahip. Ekranın oldukça şık göründüğünü söylemek gerekiyor.

Bunun dışında Motorola Moto X4 için önemli noktalardan biri de kamera özellikleri. Ana kamera tarafında çift kamera kulanan cihaz, 12 MP ve 8 MP'lik sensörler kullanıyor. Kamera yazılımı sayesinde ana kameralar Autofocus Pixel teknolojisinden yararlanıyor. Ön kamera tarafında ise 16 MP'lik, düşük ışığa duyarlı bir sensör ile karşılaşıyoruz.

IP68 ile korunan Motorola Moto X4, 3000 mAh bataryaya sahip. Yeni nesil Motorola'lar ile birlikte Moto Mods'lara 360 derecelik bir kameranın da eklendiğini belirtelim. Bunun dışında Motorola Moto X4 fiyatı 399 dolar olarak belirlenmiş.

Motorola Moto X4 ön inceleme videomuzu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Motorola Moto X4 Ön İnceleme! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement