Motosiklet Günlüğü Filmi - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Günlüğü Filmi

Motosiklet Günlüğü Filmi

Motosiklet Günlüğü filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Motosiklet Günlüğü filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1952 yılında Arjantinli iki genç, Ernesto Guevara ve Alberto Granado, Latin Amerika'yı keşfetmek üzere bir gezi düzenlerler. Ernesto, 23 yaşında leproloji öğrenimi gören bir tıp öğrencisidir. Alberto, 29 yaşında bir biyokimyacıdır. Genç adamlar Latin Amerika'nın zengin sosyal çeşitliliğini keşfetmek üzere yola koyulurlar.

İki arkadaş, oldukça romantik bir macera duygusuyla, eski bir 1939 Norton 500 model motosikletle, Buenos Aires'deki yetiştikleri çevrelerini terk ederler. Motorları sekiz aylık yolculuklarının başında bozulsa da otostopla yola devam ederler. Yolda karşılaştıkları insanlarda bildiklerinden farklı bir Latin Amerika görmeye başladıklarında, farklılaşan coğrafya onların düşüncelerindeki değişimi de yansıtmaya başlar. Machu Picchu tepelerindeki haşmetli kalıntılar ve İnka mirasının olağanüstü görkemi genç adamlar üzerinde derin bir etki yapar. Peru Amazonu'nun derinlerinde cüzam kolonisine vardıklarında, ikili pek çok insanın eşit pay alamadığı bir ekonomik sistemin anlamını sorgulamaya başlarlar. Kolonideki deneyimleri, tüm yaşamlarını etkileyecek politik ve etik değerleri belirleyecek yolculuk sonrası oluşacak yeni kişiliklerini belirler.

“Motosiklet Günlüğü”, Alberto Granado'nun ve Che olmadan önce Ernesto Che Guevara'nın anılarına dayanan bir kendini keşif yolculuğu.

Yönetmen: Walter Salles

Senaryo: Alberto Granado, Alberto Granado, Ernesto 'Che' Guevara

Oyuncular: Lucas Oro, Jean Pierre Noher, Mercedes Morán, Rodrigo De la Serna, Gael García Bernal

Filmin Türü: Drama, Biyografi, Macera,

Orijinal Adı: The Motorcycle Diaries

Yapımcı Firma: FilmFour [gb]

Yapım Yılı: 2004

Yapım Ülkesi: Arjantin, ABD, Peru, Brezilya, İngiltere

Orijinal Dili: İspanya, Güney Amerika dili

Filmin Süresi: 126 dk.

Resmi Sitesi: http://www.motorcyclediariesmovie.com/

Dağıtıcı Firma: Umut Sanat

Vizyon Tarihi: 05.11.2004

Son Dakika Güncel Motosiklet Günlüğü Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement