Motosikletle Giderken Çelik Halatın Boğazını Kestiği İmam Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Motosikletle Giderken Çelik Halatın Boğazını Kestiği İmam Ağır Yaralandı

Trabzon'da, motosikletle yola çıkan imamın, kesilen ağaçları taşımak için kullanılan çelik halata çarpması nedeniyle boğazı kesildi. Ağır yaralanan imam, ölüm kalım mücadelesi veriyor.

29.01.2019 15:40  Güncelleme: 16:08

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde motosikletle giderken, yolda, kesilen ağaçları taşımakta kullanılan çelik halata çarpan imam Mustafa Saka (49), boğazı kesilerek ağır yaralandı. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi süren Saka'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

CENAZEYE KATILMAK İÇİN MOTOSİKLETLE YOLA ÇIKTI

Kaza, önceki gün akşam saatlerinde, ilçeye bağlı Kavaklı Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalledeki camide imam olarak görev yapan Mustafa Saka, Ayşe Saka (47) ile birlikte bir cenazeye katılmak için motosikletle yola çıktı.

Motosikletle Giderken Çelik Halatın Boğazını Kestiği İmam Ağır Yaralandı

ÇELİK HALATA ÇARPTI, BOĞAZI KESİLDİ

Başında kaskı bulunan Mustafa Saka, yoldaki, çevrede kesilen ağaçları çekmek için kullanılan çelik halata çarptı. Halatın boğazını kestiği imam Mustafa Saka ile eşi Ayşe Saka, devrilen motosikletin üzerinden savruldu.

İMAM VE EŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Mustafa Saka ile kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Ayşe Saka, ambulansla Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Motosikletle Giderken Çelik Halatın Boğazını Kestiği İmam Ağır Yaralandı

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Burada ilk müdahalesi yapılan Mustafa Saka, ambulans helikopterle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisi süren Saka'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Çevredeki görgü tanıklarının ifadesine başvuran jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Motosikletle Giderken Çelik Halatın Boğazını Kestiği İmam Ağır Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosikletle Giderken Çelik Halatın Boğazını Kestiği İmam Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • mahmut: tanrının olmadığının çok açık bir kanıtı olsaydı kendi adamını korurdu ama siz yinede inanmaya gayret edin hemen soğumayın 7 57 Yanıtla
    Akili: Beliki çok güvendigin o seytan seni sapitiriyor ...çirpindikça batiyorsun cehenemin dibine Kadar yolunuz Var. 20 5 Mahoya: Lan teneke tanrının adamı olmaz.gerizekalı 9 3 ADANASPOR lu Emin: Senden olsa olsa maho olur... 1 0
  • Ss: Önlem almayanlar en ağır cezayı almalı 14 8 Yanıtla
  • Geçmiş olsun : Geçmiş olsun hoca abi...Allah şifa versin...Allah sizleri başımızdan eksik etmesin...sizlere çok ihtiyaç var.. 7 0 Yanıtla
  • Tamirci Turgay: Gecmiş olsun sayin hocam. 3 3 Yanıtla
  • Vay : Hocam gecmiş olsun alime dil uzatmadıysan sıkıntı yok 1 0 Yanıtla
  • Derya: Ula pislik geberdigin görürsün Mevlamin varligini Merhametinde rizkini eksik etmeyen Rabbim senin gibi pislikleri islah etsin 0 0 Yanıtla
  • ADANASPOR lu Emin: Allah mı hikmetinden sual olunmaz, ya trafikçisi ya da şahincisi bu motorcu lara bela. 0 0 Yanıtla

Advertisement