Mourinho Milli Takımlara Patladı - Son Dakika
Spor

Mourinho Milli Takımlara Patladı

Mourinho Milli Takımlara Patladı

Milli maçlar haftasında pek çok oyuncusunu ülkelerine hizmet etmeleri için gönderen Chelsea'de Hazard, Cole ve David Luiz'in sakat dönmesi Mourinho'yu çıldırttı.

08.03.2014 10:14

Chelsea'nin Portekizli teknik patronu Jose Mourinho, milli takımlara kızgınlığını dile getirdi.

'Seçilmiş' Teknik Adam, zorlu Tottenham maçı öncesinde yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Mou, milli takımlardan sakat dönen oyuncularını işaret ederek "Hazard milli takımında sakatlandı. En azından durumu iyi ve oynayabilecek, ama diğer sıkıntılarımız çözülmüş değil. Ashley Cole antrenmanda sakatlandı. Oyuncuların istek ve arzularına saygı göstermek istiyoruz. Ama mesela David Luiz uzun süredir sakattı. Hafta içerisinde milli takımına gitti oynadı ve bize sakatlanarak döndü. Doğru düzgün antrenman bile yapamadık." diyerek tepkisini dile getirdi.

REKOR TESADÜF...

Tottenham ile ilgili de konuşan tecrübeli teknik adam, Chelsea'nin Stamford Bridge'de 1990'dan bu yana 26 maçtır Spurs'e yenilmiyor oluşunu, "Tottenham güçlü bir takım, Bu rekor bir tesadüf. Her zaman iyi oynuyorlar. Ben onlara karşı kolayca kazandığımız bir maç hatırlamıyorum. 5. oldukları için onları yemek ilk dörtte yer edinmek adına kilit. Boas'ın yönetiminde de iyi bir takımdı, Tim Sherwood ile de çok iyi gidiyorlar." ifadelerini kullandı.

Mourinholu Chelsea, ligde liderliğini koruyor. Maviler, 18 Mart'ta ise Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final için karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho Milli Takımlara Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement