Muhteşem İkili Dizisinden İlk Görüntüler Geldi! - Son Dakika
Güncel

Muhteşem İkili Dizisinden İlk Görüntüler Geldi!

Senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise M.Çağatay Tosun'un üstlendiği Muhteşem İkili'nin ilk fragmanı yayınlandı? Muhteşem İkili ne zaman başlayacak?

08.10.2018 12:21  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erol Avcı'nın yapımcılığını yaptığı ve yapımda da TMC'nin olduğu polisiye dizi Muhteşem İkili'nin ilk tanıtımı yayınlandı.

MUHTEŞEM İKİLİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

İstanbul'un farklı yakalarında bulunan iki cesur ve işinde iyi Organize Şube komiserleri Mert Barca ile MKC olarak bilinen Mustafa Kerim Can, bir uyuşturucu operasyonu için birlikte hareket etmek zorunda kalır. Yıllarca birbirlerinden uzak durmaya çalışan bu ikili, operasyonu başarıyla sonuçlandırır ancak, ortak bir düşman edinirler. Birbirlerine tahammülleri yoktur fakat, oldukça güçlü olan bu ortak düşmana karşı birlikte mücadele etmek zorundalar.

BARCA VE MKC BİRLİKTE ÇALIŞABİLECEK Mİ?

İşinde başarılı olan iki komiserden Barca, kaybettiği karısının yasını tutarken, MKC ise aşkla bağlı olduğu fakat ayrıldığı karısını aklından çıkaramamıştır. Barca ve MKC, bir yandan özel hayatlarındaki sorunlar bir yandan da işlerinde edindikleri düşmanlarıyla mücadele edecekler.

MUHTEŞEM İKİLİ DİZİSİ NE ZAMAN?

Dizide, gözü kara, Barca'yı oynarken, zekası ile en zor operasyonları bile başaran MKC'yi ise canlandırıyor. Yayınlanan ilk tanıtımıyla büyük heyecan uyandıran Muhteşem İkili dizisi yakında TV ekranlarında olacak.

Muhteşem İkili Dizisinden İlk Görüntüler Geldi!

Son Dakika Güncel Muhteşem İkili Dizisinden İlk Görüntüler Geldi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement