Murat Övüç'ten Kendisini Eleştirenlere Sert Tepki: Param Var Yaptım! - Son Dakika
Magazin

Murat Övüç'ten Kendisini Eleştirenlere Sert Tepki: Param Var Yaptım!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, Ramazan'da yaptığı yardımları "gösteriş" olarak nitelendirenlere "Yaptım ulan, param var yaptım. Sen de yap!" sözleriyle tepki gösterdi.

28.05.2017 22:55  Güncelleme: 23:39

Son zamanlarda sosyal medyada fenomen olan ve Kerimcan Durmaz'a rakip olarak gösterilen medyum Murat Övüç, yaptığı son paylaşımıyla yüzleri güldürdü.

Ramazan ayında yardım kolileri hazırlayan ve bunları ihtiyaç sahiplerine dağıtan Övüç, yaptığı yardımların videosunu sosyal medyadan da teşvik olması amacıyla paylaşıyor.

"YAPTIM ULAN, PARAM VAR YAPTIM!"

Ancak bazı sosyal medya kullanıcıları, Övüç'ün paylaşımlarını "gösteriş" olarak yorumladı. Yapılan bu yorumlar ise ünlü medyumu çileden çıkardı. Paylaştığı videoyla kendisini eleştirenleri yerden yere vuran Övüç, "Yaptım ulan, param var yaptım. Sen de yap!" dedi.

"TEŞVİK AMACIYLA VİDEOLARI ÇEKİYORUM"

İşte Övüç'ün kendisini eleştirenlere söyledikleri:

Her Ramazan yapıyorum. Teşvik etmek amacıyla videolar çekip koyuyorum. İlk başlarda 10, 15 koliyle başlıyoruz. Ramazan'ın sonuna kadar 700, 800 koli oluyor. Bir takım kıt beyinliler... 'Bir elin verdiğini bir el duymazmış.' Ulan bunu ben de biliyorum. Niye yapıyoruz. Siz de yapın diye. Teşvik edin diye. Kadının biri yazmış 'Video çekmiş hava yaptı.' Yaptım ulan, param var yaptım. Sen de yap. Ne güzel yargılamak. Ne güzel yargısız infaz yapmak. Kimsiniz yarıca; benim duvarım, istediğimi koyarım.

Murat Övüç\'ten Kendisini Eleştirenlere Sert Tepki: Param Var Yaptım!

Son Dakika Magazin Murat Övüç'ten Kendisini Eleştirenlere Sert Tepki: Param Var Yaptım! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement