Mustafa Ali Tombul'dan İyi Haber Geldi - Son Dakika
Güncel

Mustafa Ali Tombul'dan İyi Haber Geldi

Gezi Parkı eylemlerinde polisin attığı gaz bombası fişeğiyle yaralandığı iddia edilen lise öğrencisi Mustafa Ali Tombul'un uyandırıldığı ve sağlık durumun iyiye gittiği öğrenildi.

16.07.2013 17:23  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim Gezi Parkı eylemlerinde polisin attığı gaz bombası fişeğiyle yaralandığı iddia edilen lise öğrencisi Mustafa Ali Tombul'un uyandırıldığı ve sağlık durumun iyiye gittiği öğrenildi.

Taksim İlkyardım Hastanesi'nde tedavisi süren Mustafa Ali Tombul'un durumuna ilişkin baba Mehmet Tombul bir açıklama yaptı. Oğlunun uyandırıldığı belirten Mehmet Tombul, "İlaçları kesilmişti. Bunun bilgisini vermiştik. Allah'a çok şükür ki bu iyi insanların duaları kabul oldu. Tam net her şey belli olmamakla beraber ayaklarını ve kollarını oynatmaya başladı. Yaklaşık yarım saat, kırk beş dakika yanında kaldım. Çok iyiydi. Tarif edilemez bir duyguydu. Allah'a şükürler olsun. Tüm halkımıza sizlerin vasıtasıyla teşekkür ederim. Yaşananların hepsini tek tek Mustafa Ali'nin ağzından da duyacaksınız" ifadelerini kullandı.

Gezi Parkı Platformu'nun Mustafa Ali Tombul için İzmir Gündoğdu Meydanı'nda konser düzenleyeceğini ifade eden baba Mehmet Tombul, "Mustafa Ali için Cumartesi günü akşam Gündoğdu Meydanı'nda Grup Yorum konseri düzenlenecek. Tüm İzmir halkını Mustafa Ali'ye destek olmak için Gündoğdu Meydanı'na bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mustafa Ali Tombul'dan İyi Haber Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement