Mustafa Ceceli, Ailesiyle Birlikte Selin İmer'i İstemeye Gitti - Son Dakika
Magazin

Mustafa Ceceli, Ailesiyle Birlikte Selin İmer'i İstemeye Gitti

Eşinden boşandıktan sonra sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşamaya başlayan Mustafa Ceceli, İmer'i ailesinden isteyerek evlilik yolunda ilk adımı attı.

01.07.2017 09:01  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

9 yıllık eşi Sinem Gedik'ten tek celsede boşanıp, Selin İmer'e olan aşkını ilan eden Mustafa Ceceli, bu aşkı resmiyete dökmek için ilk adımı attı. Mustafa Ceceli, ailesi ile birlikte gittiği kız isteme merasiminden sonra, Selin İmer'in evinden gecenin geç saatlerinde çıktı.

AİLESİNİ DE ALIP SELİN'İN EVİNE GİTTİ

Ceceli, 29 Haziran'da ailesiyle birlikte Selin İmer'in evini ziyarette bulundu. Fakat bu tarihte, aynı saatlerde Burak Özçivit ve Fahriye Evcen düğünü ile Alişan ve Eda Erol nişanı da gerçekleşiyordu.

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE AFALLADI

Kız isteme merasiminden sonra ailesiyle Selin İmer'in evinden ayrılan Mustafa Ceceli, karşısında kameraları görünce ne yapacağını şaşırdı ve yanındakiler "eyvah" demekten kendilerini alamadılar. Ünlü sanatçı ailesini hemen araca gönderip, ardından hızlı ve tedirgin bir biçimde kendi aracına yöneldi.

SORULARI YANITSIZ BIRAKTI

"Kız isteme merasimi nasıl geçti?" sorusunu şaşkın ve korku dolu bakışlar içinde yanıtsız bırakan Ceceli, aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

İşte kız isteme töreninden kareler;


Mustafa Ceceli, Ailesiyle Birlikte Selin İmer\'i İstemeye Gitti

Son Dakika Magazin Mustafa Ceceli, Ailesiyle Birlikte Selin İmer'i İstemeye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement