Mustafa Yel, "Seçimlerde 'Yel'i Fırtınaya Çevireceğiz" - Son Dakika
Yerel

Mustafa Yel, "Seçimlerde 'Yel'i Fırtınaya Çevireceğiz"

Mustafa Yel, "Seçimlerde \'Yel\'i Fırtınaya Çevireceğiz"

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, "“Burada bir fırtına esti.

20.12.2013 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, ""Burada bir fırtına esti. İşte o fırtına burada bir yel bıraktı. Mustafa Yel'i bıraktı. İnşallah 30 Mart'taki seçimlerde yeli fırtınaya çevireceğiz" dedi.

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy ilçesinde AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Aralık Ayı Danışma Toplantısı Beylice Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi. Danışma toplantılarının ilçe yönetiminin yaptıklarının istişaresi ve yapacaklarının da hazırlığı olarak değerlendirilebileceğini ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, "Yaklaşan seçimler öncesi bu toplantılar daha da önem kazanmıştır. Yerel seçimler kapsamında Çerkezköy Belediye Başkanlığı için aday adayı olan 10 arkadaşımızın hepsi birbirinden değerlidir. Kendileri de son aşamadan geçiyorlar. Çok yakın zamanda partimizin Çerkezköy Belediye Başkan Adayı açıklanacaktır. Teşkilat olarak bizim adayımız AK Parti'dir. İsmin hiçbir önemi yoktur" dedi.

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, konuşmasına Ankara'nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında düşen helikopterde şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyerek başladı.

İlçe yönetimlerinin heyecanının kendisini daha da heyecanlandırdığını söyleyen Mustafa Yel, "Sizlerin yanında kendimi çok mutlu hissediyorum. Daha çok çalışmak için gayret etmem gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

"BOYNUMUZDA BÜYÜK BİR VEBAL VAR"

7 Aralık'ta Başbakan Erdoğan'ın Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de toplu açılış törenlerine katılarak halka hitap ettiğini anımsatan Mustafa Yel, "Burada bir fırtına esti. İşte o fırtına burada bir yel bıraktı. Mustafa Yel'i bıraktı. İnşallah 30 Mart'taki seçimlerde yeli fırtınaya çevireceğiz. Bunu hep beraber omuz omuza yapacağız. Tüm teşkilat mensuplarına büyük görev düşmektedir. Çerkezköy gibi Tekirdağ'ı ve diğer on ilçeyi de AK belediyecilik ile tanıştıracağız. Bu bizim bir görevimizdir. Boynumuzda büyük bir vebal var. Bu vebali yerine getirebilmek, gelecek nesillerimize daha inançlı kadrolarla hizmet edebilmek, onları yarınlarında daha iyi Tekirdağ ve Çerkezköy'de yaşayabilmelerini sağlamak bizim elimizdedir" dedi.

AK Parti olarak bir süreçten geçtiklerini ifade eden Mustafa Yel, "İlçelerden aday adaylarımız var. İsimlerinin açıklanmasını bekliyorlar. 10 aday adayının hepsi de birbirinden değerlidir. Önümüzdeki günlerde birisi açıklanacak. Diğer ismi açıklanmayan arkadaşlar, açıklanan arkadaşımızla inşallah omuz omuza çalışacak. Bu nazik süreçte herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli ve küsmeden darılmadan milletimizin davası diyerek adayın yanında olmalıdır" dedi. Adaylığı açıklandıktan sonra 5 Aralık'tan beri kapı kapı dolaştığını söyleyen Yel, "2011 yılında milletvekili seçimleri için aday olmuştum. O süreçle bu süreç arasında inanılmaz bir değişim var. Kısaca heyecan var. Biraz daha gayret etmemiz gerekiyor. Hazırladığımız projelerimizi de önümüzdeki günlerde inşallah sizlerle paylaşacağız" diye konuştu.

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Aralık Ayı Danışma Toplantısı'na AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrahman Çiçek, Hasan Karaca ve Ercan Çorbacı, AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday adayları, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri aday adayları, ilçe ve belde yönetimleri ile çok sayıda partili katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Yel, 'Seçimlerde 'Yel'i Fırtınaya Çevireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement