Müteahhide Silahlı Saldırıda 1 Kişiye 'azmettiricilik'ten Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Müteahhide Silahlı Saldırıda 1 Kişiye 'azmettiricilik'ten Gözaltı

Müteahhide Silahlı Saldırıda 1 Kişiye \'azmettiricilik\'ten Gözaltı

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, geçen temmuzda, müteahhit Sefa Zengin'in tabancayla kalçasından vurulması olayında azmettiricilerden biri olduğu ileri sürülen D.Ö., polis tarafından yakalanıp, adliyeye sevk edildi.

03.01.2012 17:19

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, geçen temmuzda, müteahhit Sefa Zengin'in tabancayla kalçasından vurulması olayında azmettiricilerden biri olduğu ileri sürülen D.Ö., polis tarafından yakalanıp, adliyeye sevk edildi.

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu eski üyesi, müteahhit Sefa Zengin, geçen 17 Temmuz'da, Kadınlar Denizi Mahallesi, Yüksel Yalova Caddesi, Devran Yapı Kooperatifi önünde, motosiklet kaskı takan iki kişinin silahlı saldırısına uğrayıp, sağ kalçasından yaralandı. Zengin'in vurulduğu tabanca, geçen 25 Kasım'da Aydın Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir silah ve uyuşturucu kaçakçılığı çetesine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 29 yaşındaki Z.H.'nin üzerinden çıktı. Z.H., polisteki sorgusunda Zengin'i 4 bin lira karşılığında vurduğunu itiraf etti.

Soruşturmayı derinleştiren polis, Kuşadası'nda kuyumculuk yapan ve oto kiralama şirketi işleten H.E.'nin yanında çalışan D.Ö.'nün, Zengin'i vurması için Z.H.'yi bulup, aracılık yaptığını belirleyerek, dün akşam gözaltına aldı. D.Ö., sorgusunda, "Patronum H.E. ve Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Zengin ile tartışmıştı. Bu yüzden aracılık yaptım" dedi. Olayda kullanılan tabancayı da temin ettiği ileri sürülen D.Ö., polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, müteahhit Sefa Zengin ile arasında daha önce bir tartışma olduğu doğrulayarak, "Ancak, o kadar büyütülecek bir şey değildi. Zaten sonrasında da kendisi Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrıldı. Ancak, vurulma konusuyla bir ilgim yok. Neden ismimin geçtiğini anlamış değilim" diyerek, hakkında iddialara yanıt verdi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müteahhide Silahlı Saldırıda 1 Kişiye 'azmettiricilik'ten Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement