Nakil Yapılan Çavdar'ın Nevşehir'deki Yakınları Üzgün - Son Dakika
Güncel

Nakil Yapılan Çavdar'ın Nevşehir'deki Yakınları Üzgün

Nakil Yapılan Çavdar\'ın Nevşehir\'deki Yakınları Üzgün

Ankara'da geçen cuma günü Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çift kol ve çift bacak nakli yapılan, uyum sorunu nedeniyle nakledilen uzuvları alınan Şevket Çavdar'ın Nevşehir'deki yakınları, yaşanan gelişmeler sonucu umutlarının üzüntüye...

27.02.2012 15:09

Ankara'da geçen cuma günü Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çift kol ve çift bacak nakli yapılan, uyum sorunu nedeniyle nakledilen uzuvları alınan Şevket Çavdar'ın Nevşehir'deki yakınları, yaşanan gelişmeler sonucu umutlarının üzüntüye dönüştüğünü söyledi.

Hacettepe Üniversitesi'nde 52 doktor ve 182 sağlık personelinin de hazır bulunduğu iki ayak ve iki kol naklinin ardından, dolaşım sistemindeki sorun nedeniyle önceki gün önce sol bacağı, daha sonra da sağ bacak ve kolları alınan Şevket Çavdar'ın Nevşehir'in Derinkuyu İlçesi Yazıhöyük Beldesi'ndeki yakınları, son gelişmelerden oldukça üzüntülü olduklarını söyledi.

Halen yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Şevket Çavdar'ın dayısı Ali Çavdar, Şevket'in umutla Ankara'ya gittiğini ve yine babaocağı Yazıhöyük beldesine dönmeyi istediğini söyledi. Son gelişmelerin kendilerini üzdüğünü belirten Ali Çavdar, Şevket'in yeniden döneceği günü beklediklerini anlattı. Şevket Çavdar'ın amcasının oğlu Nuh Çavdar da, Şevket'in annesi Fatma Çavdar'ın yaklaşık 2 ay önce Kayseri'de kalp ameliyatı geçirdiğini anlattı. Çavdar, şöyle dedi:

"Nakil ardından çok sevinmiştik, ama organların meydana gelen sağlık sorunu nedeniyle yeniden alınmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Tekrar eski sağlığına kavuşması en büyük dileğimiz."

Şevket Çavdar'ın üvey kardeşi Fehmi Gündoğan da,tüm doktorların elinden gelen gayreti gösterdiklerini anlatırken şunları söyledi:

"Nakilde görev yapan tüm doktorlara şükran borçluyuz. Allah onlardan razı olsun. Şevket gibi olanlar için önemli bir umut oldular. Şevket'in Ankara'dan sağ salim şekilde Yazıhöyük'e dönmesi en büyük isteğimiz."

Yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle anne Fatma Çavdar ise oğluna nakledilen iki kol ve bir bacağın da uyumsuzluk nedeniyle geri alınmasının ardından çok üzgün olduğu için gazetecilerle görüşmek istemedi. - Nevşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nakil Yapılan Çavdar'ın Nevşehir'deki Yakınları Üzgün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement