Nigar Talibova İfade Verdi! - Son Dakika
Magazin

Nigar Talibova İfade Verdi!

Azeri Manken Nigar Talibova, Evinden 90 Bin Euro Para ile 100 Bin Dolarlık Mücevher Çaldığı İddia Edilen Moldovalı Hizmetçisi Fedora Calin'in Yakalanması Üzerine Savcıya İfade Verdi.

20.01.2008 01:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AZERİ MANKEN NİGAR TALİBOVA, EVİNDEN 90 BİN EURO PARA İLE 100 BİN DOLARLIK MÜCEVHER ÇALDIĞI İDDİA EDİLEN MOLDOVALI HİZMETÇİSİ FEDORA CALİN'İN YAKALANMASI ÜZERİNE SAVCIYA İFADE VERDİ.

Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'ne gelen manken Nigar Talibova, Savcı Yılmaz Arslantaş'a ifade verdi. Olayla ilgili önceki gün havalimanında Fedora Calin'in gözaltına alınması üzerine ifade için çağrılan ve 1 saat adliyede kalan manken Nigar Talibova, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Nigar Talibova, 'Hırsızlık olayı ile ilgili olarak buraya geldim. Olayla ilgili bir kadın tutuklandı. Onunla ilgili ifade verdim' dedi. Güzel manken, 'Neler çalındı?' sorusuna ise 'Bunu burada açıklayamam' diye yanıt verdi.

DAVANIN GEÇMİŞİ

Nigar Talibova'nın evindeki hırsızlık olayıyla ilgili yabancı uyruklu 3'ü kadın 4 kişi hakkında İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açılmıştı. İddianamede Vasili Dobrioglo'nun Fedora Calin'i, yanında çalıştığı Nigar Talibova'nın 90 bin euro ve 100 bin ABD Doları değerindeki mücevherlerini çalması için azmettirdiği belirtilmişti. Vasili Dobrioglo hakkında 'gece ikametten hırsızlık' ve 'hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma' suçlarına azmettirmekten 1 yıldan 7 yıla, diğer şüpheliler İrina Cuiujuclu, Olesea Dragan ve Tatiana Sadıki içinse 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istenmişti

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Nigar Talibova İfade Verdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement