Niğde Belediyesinden Kutlu Doğum Programları - Son Dakika
Güncel

Niğde Belediyesinden Kutlu Doğum Programları

'Efendimizi (SAV) Anma Gecesi'. Program 19 Ocak günü saat 18:00'de Niğde Üniversitesi BESYO Spor Salonunda düzenlenecek.

16.01.2013 10:22

Niğde Belediyesi Başkanlığı tarafından Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizi anmak ve anlamak amacıyla Kutlu Doğum programları düzenlenecek.

Niğde Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilecek olan Aile İçi Sorunlar ve Sorunları Bitiren Sözler konulu konferans 19 Ocak Cumartesi günü saat 13:00'de Kültür Merkezinde düzenlenecek.

Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenecek diğer program ise 'Efendimizi (SAV) Anma Gecesi'. Program 19 Ocak Cumartesi günü saat 18:00'de Niğde Üniversitesi BESYO Spor Salonunda düzenlenecek.

Niğde Belediyesi ve Niğde İl Müftülüğü'nün işbirliğiyle yapılacak olan 'Aile İçi Sorunlar ve Sorunları Bitiren Sözler' konulu konferans bayan dinleyicilere yönelik Niğde Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılacak. 19 Ocak 2013 Cumartesi Günü saat 13:00'de düzenlenecek olan konferansa konuşmacı olarak Av. Hatice Hevesli ve Av. Adem Hevesli katılacak.

Niğde Belediyesi katkıları ile düzenlenen bir diğer program ise 'Efendimiz (SAV) Anma Gecesi'. Niğde Belediye Başkanlığı ve Niğde Ümit Kültür ve Eğitim Derneği (NÜMDER) ile birlikte düzenlenecek olan programa Dünya 2.'si Hafız Mehmet Bilir, Araştırmacı-Yazar M. Şevki Erol, Ertuğrul Erkişi, ve Mesut Baran katılacak. Düzenlenen Kutlu Doğum programı Niğde Üniversitesi BESYO Kapalı Spor Salonunda 19 Ocak 2013 Cumartesi günü saat 18:00'de gerçekleşecek ve Kutlu Doğum programına katılmak isteyen kişiler için Hükümet meydanından ücretsiz servis kalkacak. Program kapsamında ayrıca Sonsuz Nur adı altında düzenlenen sınavda dereceye girenlere ödülleri verilecek.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) dünyamızı şereflendirdiği, insanlığı hakikatin ışığı ile aydınlattığı bir doğuşun yıldönümünü kutluyoruz. Peygamber Efendimizin ışığı tüm dünyayı aydınlatmış, öğretileri ve öğütleri tüm insanlığa rehber olmuştur. Tüm dünyanın, tüm insanlığın, o ışıktan, o rahmetten istifade ettiği bir doğum, elbette ki sıradan bir doğum değildir. Bu doğum, bütün zaman ve mekânı, canlı cansız tüm kâinatı kuşatan rahmet peygamberinin Kutlu Doğumudur. Âlemlere Rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz, kadınların insanlık dışı istismarlara maruz kaldığı, yoksulun yaşam hakkının elinden alındığı, insanın köle olarak satıldığı bir dünyayı, kardeşliğin, hoşgörünün, dayanışmanın hüküm sürdüğü bir dünya haline getirdi. Peygamber Efendimiz sadece Müslümanlar için değil tüm insanlar için örnek ve modeldir. Tüm Niğdeli hemşerilerimin Kutlu Doğum Haftasını Kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Niğde Belediyesinden Kutlu Doğum Programları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement