Nişan Törenine Giden Aile Kaza Yaptı: 2 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Nişan Törenine Giden Aile Kaza Yaptı: 2 Ölü, 5 Yaralı

Nişan törenine giden aile kaza yaptı: 2 ölü, 5 yaralı Şarampole uçan otomobilin içerisinden fırlayarak hayatını kaybettiADIYAMAN - Adıyaman'da bir nişan törenine giden ailenin içerisinde bulunduğu otomobilin şarampole uçtu.

05.01.2018 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nişan törenine giden aile kaza yaptı: 2 ölü, 5 yaralı

Şarampole uçan otomobilin içerisinden fırlayarak hayatını kaybetti

ADIYAMAN - Adıyaman'da bir nişan törenine giden ailenin içerisinde bulunduğu otomobilin şarampole uçtu. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ramazan Çelik idaresindeki 02 AV 055 plakalı otomobil Adıyaman- Gölbaşı Karayolu Börgenek Köyü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole uçtu. Otomobilin şarampole yuvarlanmasıyla otomobil içerisinden dışarı fırlayan Melek Çelik (35), kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada otomobil sürücüsü Ramazan Çelik, ile otomobil içerisinde bulunan Ahmet Selim Çelik (4), Ayşenur Çelik (16), Hüseyin Çelik (12), Mert Çelik ve Adile Çelik yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Adıyaman Özel Park Hospital Hastanelerine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Adile Çelik (36), yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Mert Çelik'in de sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza haberini duyarak olay yerine ve hastaneye gelen kazazede yakınları sinir krizi geçirdi.

Öte yandan, kaza yapan Çelik ailesinin yakınlarının nişan töreni için Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine gittikleri öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Nişan Törenine Giden Aile Kaza Yaptı: 2 Ölü, 5 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Nişan Törenine Giden Aile Kaza Yaptı: 2 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement