NKBT'nin 52. Eseri Yeşil Papağan Limitet Şirketi Oldu - Son Dakika
Güncel

NKBT'nin 52. Eseri Yeşil Papağan Limitet Şirketi Oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yerel Tiyatro Şenliği Alternatif Sahne'de sergilenen Yeşil Papağan Limitet Şirketi oyunu ile başladı.

07.05.2018 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alternatif Sahne Yeşil Papağan Limitet Şirketi oyununa ev sahipliği yaptı

Namık Kemal Bölge Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun büyük beğeni topladı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Süleymanpaşa'daki sahne yetersizliğine çözüm üretmek ve üniversite öğrencilerinin sanatsal performanslarını sergilemelerine olanak sağlamak için Değirmenaltı Mahallesi'ndeki Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nde hayata geçirilen Alternatif Sahne, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Yerel Tiyatro Şenliği'ne ev sahipliği yapıyor.

Tekirdağlı tiyatro üstadı Yılmaz İçöz'ün kurduğu ve en uzun ömürlü amatör tiyatro olma özelliğine sahip olan Tekirdağ Namık Kemal Bölge Tiyatrosu'nun 52'inci eseri olan Yeşil Papağan Limitet Şirketi isimli oyun, Alternatif Sahne'de büyük ilgiyle izlendi. İki perde olarak sahnelenen oyun, büyük takdir topladı.

OYUN BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin organizasyonu ve Süleymanpaşa Belediyesi Alternatif Sahne ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yerel Tiyatro Şenliği kapsamında ilk oyun olarak sergilenen Yeşil Papağan Limitet Şirketi, başarılı sahne performansı ile alkış aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NKBT'nin 52. Eseri Yeşil Papağan Limitet Şirketi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement