Nokia'nın Harita Uygulaması Here Maps, İos'a Geldi - Son Dakika
Teknoloji

Nokia'nın Harita Uygulaması Here Maps, İos'a Geldi

Nokia\'nın Harita Uygulaması Here Maps, İos\'a Geldi

Apple'ın harita uygulamasından sıkıldınız ve farklı bir uygulama mı arıyorsunuz?

22.11.2012 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Apple'ın harita uygulamasının çıkardığı sorunlar son hızla devam ederken, firmalardan alternatif çözümler de gecikmiyor. Bir süre önce yaptığımız haberde, Google Maps uygulamasının iOS 6'ya gelmek için son testlerde yer aldığını bildirmiştik sizlere. Şimdi ise, Nokia'nın harita uygulaması HERE Maps, ücretsiz olarak AppStore'da indirilmeye sunuldu bile.

3.7 MB büyüklüğündeki uygulama, en az iOS 4.3 olmak üzere iPhone, iPad ve iPod Touch'lar için indirilebiliyor. Uygulamanın içinde yaklaşık 200 ülkeye dair bilgiler mevcut. Ulaşmak istediğiniz yere dair hesaplamalar, güncel trafik bilgileri, adım adım sesli tarif, Facebook bağlantıları gibi özellikler bulunuyor.

Ücretsiz olarak indirmek isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz.

Bu arada, hala Apple'ın harita uygulamasının düzelmesini bekleyenler var. Bu süreçte, yanlış bilgi kurbanı olanlar da var tabii. Son örnek, profesyonel bir gamer olan StarSlay3r nikli Ciji Thornton. Twitter'da bir güncelleme paylaşan Thornton, IKEA'yı ararken alakasız bir yere gelmiş Apple'ın harita uygulaması sayesinde.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Nokia'nın Harita Uygulaması Here Maps, İos'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement