Nt Net Kart Avantajlarıyla Tanışıyor - Son Dakika
Güncel

Nt Net Kart Avantajlarıyla Tanışıyor

NT, Net Kart ismindeki yeni sadakat kartı ile müşterilerine sunduğu avantajları artırıyor.

18.04.2014 11:03

NT Mağazaları geliştirdiği yeni sadakat kartı NT Net Kart ile yapılacak tüm alışverişlerde müşterilerine Net Puan kazanma imkânı sağlıyor. NT müşterileri alışverişleriyle topladıkları puanları istedikleri NT Mağazasında istedikleri ürünü satın almak için kullanabiliyor. NT Net Kartın avantajları yapılacak alışverişlerden toplanacak puanlarla sınırlı değil. Alışverişler haricinde dönemsel kampanyalar ile de ekstra puan kazanma ve indirimlerden faydalanmak mümkün. NT'nin sadakat programı kapsamında 700 binin üzerinde kayıtlı kullanıcısı bulunuyor. NT Net Kart, kullanıldığı tüm teknoloji dışı alışverişlerden yüzde %1, teknoloji kategorisi alışverişlerden %0,5 puan kazandırıyor. NT Net Kart sahibi olmak isteyenler kart başvurusu yapmak için, eski kartını NT Net Kart ile değiştirmek isteyenler ise bilgi güncellemesi için en yakın NT Mağazasına giderek yeni kartlarının avantajlarından yararlanmaya başlayabilirler.

Kartın ötesinde

NT'nin müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) çalışmaları kapsamında geliştirilen NT Net Kart hakkında bilgi veren NT Genel Müdürü Murat Kara şunları söyledi: "Yeni projemizi sadece kart olarak ele almak doğru olmayacaktır. Kişiselleştirilmiş bir müşteri yönetimi için sadakat programlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Doğru ürünleri en uygun fiyatlarla doğru müşteri ile buluşturmak, her müşterimizi kendi ihtiyaçlarına uygun kampanya ve indirimler konusunda haberdar edebilmek çalışmalarımızın temel amaçlarını oluşturuyor. NT Net Kart bu çalışmalar sonucunda hazırlanmış müşterilerimize kişiselleştirilmiş cevaplar verebilme düşüncesiyle hayata geçirilmiş önemli bir projedir. NT Net Kart ile hem mağazalarımızda hem de ilerleyen dönemlerde gerçekleştireceğimiz işbirlikleriyle mağazalarımız dışında da müşterilerimize avantajlar sunmayı istiyoruz. Eğitim ve kültür dünyasının öncü markası olarak müşterilerimize fırsatlar sunmaktan mutluluk duyuyoruz."

NT Net Kart ile 50 TL değerinde net puan kazanma fırsatı

NT Net Kart sahipleri ilk avantajlı alışverişlerini NT Net Kart'a özel tablet kampanyasıyla yapabilecek. Apple İPAD Retina, Apple İPAD Mini, Samsung T-110 tabletlerinden herhangi birini alan NT Net Kart sahipleri tüm ürünlerde kullanabilecekleri 50 Net Puan kazanabilecekler. Kampanya 7 Mayıs 2014 tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nt Net Kart Avantajlarıyla Tanışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement