Odc'nin Geliştirdiği Ürünler Müşterilere Nasıl Bir Katma Değer Sağlıyor? - Son Dakika
Ekonomi

Odc'nin Geliştirdiği Ürünler Müşterilere Nasıl Bir Katma Değer Sağlıyor?

ODC Business Solutions Direktörü Sevil Özkan, ODC'nin geliştirdiği ürünlerin müşterilere nasıl bir katma değer sağladığını Wise TV izleyicileriyle paylaştı.

17.01.2016 02:24

ODC Business Solutions Direktörü Sevil Özkan, ODC'nin geliştirdiği ürünlerin müşterilere nasıl bir katma değer sağladığını Wise TV izleyicileriyle paylaştı.

ODC Business Solutions olarak Microsoft teknolojileriyle geliştirdikleri SmartMessage çözümüne değinen Özkan, bu uygulama ile kurumlara merkezi bir noktadan mesajlaşma imkanı sağlandığını ifade etti.  Şirketlerin, bu ürünle, e-posta, SMS, Push Notification, IVR, Whatsapp gibi çok farklı dijital ve mobil kanallara ulaşabildiklerine, bununla birlikte,  bu kanallar üzerinden gerçekleştirdikleri tüm kampanyaları tek bir platformdan gerçekleştirip yönetebildiklerine dikkat çeken Özkan, SmartMessage'ın kurumlara hem maliyet avantajı hem de verimlilik sağladığını kaydetti.

Doğru zamanda, doğru yerde iletişim kurmanın müşteri memnuniyeti getireceğini anımsatan Özkan, SmartMessage'ın altyapısına ilişkin olarak da, "SmartMessage'ın çok esnek bir altyapısı var ve bu sayede kurumların tüm çevresel ürünleriyle entegrasyon sağlayabiliyor. Bu bir CRM ürünü olabilir ya da ERP sistemi, çağrı merkezlerinden ATM'si olan bankalara kadar pek çok farklı noktada entegrasyonlar sağlıyoruz. Bu da bize akıllı iş kurgularıyla çözümler üretmemizi ve işler geliştirmemizi sağlıyor" dedi.

Odc\'nin Geliştirdiği Ürünler Müşterilere Nasıl Bir Katma Değer Sağlıyor?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Odc'nin Geliştirdiği Ürünler Müşterilere Nasıl Bir Katma Değer Sağlıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement