Ödemiş'in Kuzey Girişinde Asfaltlama Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'in Kuzey Girişinde Asfaltlama Çalışmaları

Ödemiş\'in Kuzey Girişinde Asfaltlama Çalışmaları

Ödemiş Belediyesi'nin ilçenin girişlerinde yaptığı düzenleme çalışmaları kapsamında yeniden ele alınan Gölcük yolunda çalışmalar tamamlanıyor.

09.06.2012 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş Belediyesi'nin ilçenin girişlerinde yaptığı düzenleme çalışmaları kapsamında yeniden ele alınan Gölcük yolunda çalışmalar tamamlanıyor. İlçe merkezi sınırı olan Şoförler Sitesi'nden Dünya Koleji kavşağına kadar olan bölümde bölünmüş yol çalışmasının yanı sıra yürüyüş ve bisiklet yolları düzenlendi.

Bu çalışmalar esnasında asfaltın sökülmesi nedeniyle birkaç aydır toprak yol haline gelen bölümde asfaltlama çalışmaları da başladı. Yüklenici firma Del-San tarafından sürdürülen çalışma kapsamında Gölcük'e gidiş yönü asfaltlanırken, geliş yönünde de çalışmalar sürüyor. Çalışmalar sırasında trafik akışı tek yönde kontrollü olarak sağlanıyor.

Bölgede yaşayan vatandaşların yaz aylarının gelişi ile birlikte oluşacak tozdan etkilenmemeleri adına kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını ifade eden Ödemiş Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Urtimur, "İlçemizin batı ve doğu girişlerinde yapılan düzenlemelerin ardından kuzey girişimiz olan Gölcük yolunda da bir takım düzenleme yapıldı. Trafik akışının güvenle sağlanması adına yolu refüjler bölündü ve çift tarafına yaya yolları yapıldı. Ayrıca taşıt yolundan bağımsız olarak bisiklet parkuru hazırlandı. Yaylakent-Şoförler Sitesi arasında kalan bölüm de ayrıca değerlendirilerek kamelyalar yerleştirildi.

Modern bir görünüm sağlayacak çalışmalar sırasında oluşan toz ve yolda açılan çukurlardan vatandaşlarımızın daha fazla etkilenmemeleri için yağmurların da bitişiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına başlandı. Yüklenici firma tarafından birkaç gün içinde tamamlanacak çalışmalar neticesinde Ödemiş-Gölcük yolunun ilçe merkezi sınırına kadar olan bölümü cezaevi yakınlarındaki az bir kısım hariç bölünmüş yol haline gelmiş olacak" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'in Kuzey Girişinde Asfaltlama Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement