Ödemişli Yardım Sevenlerden Ramazan Erzakı - Son Dakika
Yaşam

Ödemişli Yardım Sevenlerden Ramazan Erzakı

Ödemişli Yardım Sevenlerden Ramazan Erzakı

İzmir’in Ödemiş ilçesindeki Yardım Sevenler Derneği üyeleri, yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahipleri için erzak dağıttı.

14.05.2018 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Ödemiş ilçesindeki Yardım Sevenler Derneği üyeleri, yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahipleri için erzak dağıttı.

Yardım Sevenler Derneği üyeleri dernek binalarında bir araya gelerek, topladıkları sucuk ve peynir gibi ürünler başta olmak üzere gıda maddelerinden 50 paket oluşturup, ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Dernek Başkanı Sahiha Varış, "Yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla özellikle dar gelirli vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacı ile esnaflarımızı dolaştık. Birçok esnafımız bize gıda yardımında bulundu. Biz de bunları koli haline getirip, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza dağıttık. Bu suretle dar gelirli halkımıza bir nebze katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bize yardımcı olan, sponsor Ödemişli kardeşlerimize teşekkür ederiz."

Varış, erzak hazırlamada destek olan dernek üyeleri Ayşegül Köksal, Füsun Hacı Raifoğlu, Ayfer Çukur, Havva Bengi, Hatice Aykol, Neher Yılmaz ve Münire Daday'a da teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ödemişli Yardım Sevenlerden Ramazan Erzakı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement