Oğluna 4 Bin Liralık Nafakayı Çok Gören Serkan Uçar, 7 Milyon TL'ye Gökdelenden Ev Aldı - Son Dakika
Magazin

Oğluna 4 Bin Liralık Nafakayı Çok Gören Serkan Uçar, 7 Milyon TL'ye Gökdelenden Ev Aldı

Oğluna 4 Bin Liralık Nafakayı Çok Gören Serkan Uçar, 7 Milyon TL\'ye Gökdelenden Ev Aldı

Oğlunun aylık 4 bin TL'lik nafakasını ödemediği için eski eşi Ece Erken'in dava açtığı Serkan Uçar, New York'ta bir gökdelenin 57. katından 7 milyon TL'ye ev aldı.

10.05.2017 14:11  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sunucu Ece Erken'in eski eşi Serkan Uçar, oğullarına olan 4 bin TL'lik nafakayı ödememek için direnmiş, ikili mahkemelik olmuştu. Genç işadamı, New York'taki bir gökdelenin 57. katından 2 milyon 100 bin dolara (yaklaşık 7 Milyon TL'ye) daire aldı.

ECE ERKEN OĞLUNUN NAFAKASINI ÖDEMİYOR DİYE DAVA AÇMIŞTI

Oğlu Eymen'in nafakasını ödemediği için eski eşi Ece Erken'le davalık olan Serkan Uçar, ABD'de ev aldı. Ünlü sunucu, maddi durumu iyi olmadığı gerekçesiyle 2 yaşındaki oğlunun aylık 6 bin liralık nafakasını ödemeyen genç galericiye icra takibi başlatmıştı.

OĞLUNA AYLIK 4 BİN TL NAFAKASINI ÖDEMEMİŞTİ

Erken'in nafakayı 4 bin liraya indirmesine rağmen eli cebine gitmeyen Uçar'ın New York'taki CitySpire adlı gökdelenden lüks bir daire aldığı ortaya çıktı.

GÖZLER ERKEN'E ÇEVRİLDİ

Uçar, bununla da kalmadı ve 248 metrelik 75 katlı binanın 57. katındaki lüks dairesini gönlüne göre döşedi. Ünlü galerici; içerisinde spor salonu, çamaşırhane, parti salonu ve saunası olan havuzlu gökdelenin 2 odalı ve 2 banyolu lüks rezidansından yaptığı paylaşıma "Yeni ev yeni manzara" notu düştü. Uçar'ın bu paylaşımı üzerine gözler, eski eşi ve oğlu Eymen'in annesi Ece Erken'e çevrildi.




Son Dakika Magazin Oğluna 4 Bin Liralık Nafakayı Çok Gören Serkan Uçar, 7 Milyon TL'ye Gökdelenden Ev Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement