Öğrenciler, Bakımevindeki Hayvanları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Öğrenciler, Bakımevindeki Hayvanları Ziyaret Etti

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde öğrenciler Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü'nde Belediye Geçici Hayvan Bakımevi'ndeki hayvanları ziyaret etti.

04.10.2017 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde öğrenciler Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü'nde Belediye Geçici Hayvan Bakımevi'ndeki hayvanları ziyaret etti.

Çorlu'da anaokulu ve lise öğrencileri, Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü'nde Belediye ve Çorlu Hayvan Hakları Platformu tarafından düzenlenen etkinlikte, Hıdırağa Mahallesi'nde bulunan Belediye Geçici Hayvan Bakımevi'nde barındırılan hayvanları ziyaret etti. Etkinliğe, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, Çorlu Hayvan Hakları Platformu Kurucusu Havva Yılmaz da katılarak öğrencilere eşlik etti. Bakımevi veterineri Ahmet Çavdar, öğrencilere hayvanların durumunu anlatarak, "Her türlü hayvanın bakımını yapıyoruz. Buradakiler sokak hayvanları ve barınağa bazıları çok kötü durumda geliyor. Birçok hayvana müdahale ettik ama kurtaramadık. Bazen elinizden gelen her şeyi yapmanıza rağmen hayvanı kurtaramıyorsunuz" dedi.

Öğrenciler kafeslerdeki hayvanları ilgiyle izlerken, yavru köpekleri de sevdi. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öğrenciler, Bakımevindeki Hayvanları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement