Öğrenciler Kibar Holding'in Vaka Çalışmalarında Buluştu - Son Dakika
Basın Bültenleri

Öğrenciler Kibar Holding'in Vaka Çalışmalarında Buluştu

Öğrenciler Kibar Holding\'in Vaka Çalışmalarında Buluştu

Yeditepe Üniversite'sinin daveti üzerine katılım gerçekleştiren Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kibar, üniversite öğrencilerinin sorularını cevapladı.

16.12.2013 12:19

Yeditepe Üniversite'sinin daveti üzerine katılım gerçekleştiren Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kibar, üniversite öğrencilerinin sorularını cevapladı.

7 farklı üniversitede kurulan bilgilendirme standı sayesinde öğrenciler, Kibar Holding ile ilgili soruları ve merak edilenleri yetkili kişilerden dinleme şansını yakaladı.

Üniversite öğrencileri, bilgilendirme standı sayesinde birebir olarak 600'ün üzerinde staj ve anket formunu doldurarak teslim etti. Alınan başvuru formlarının akabinde adaylar sınava davet edildi ve başarılı olan öğrenciler uygun departmanlara yerleştirildi. Sabancı Üniversitesi ve ODTÜ'de yapılan Üretim ve Pazarlama ile ilgili Vaka Çalışmalarına öğrencilerin ilgisi oldukça fazlaydı. 2,5 saat süren Vaka Çalışmalarının sonunda başarılı olan öğrenciler Kibar Holding'e davet edildi.

Assan - Tuzla Kampüsünde yer alan yönetim binasında toplandıktan sonra Kibar Holding ve Grup Şirketlerinin kısa tanıtımı yapılarak, kampüs içerisinde keyifli bir öğle yemeği yenildi. Transformasyon süreci içerisinde yer alıyoruz

Yemeğin ardından öğrencilerle biraraya gelen Kibar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dr.Tamer SAKA, Kibar Holding olarak transformasyon sürecinde yer aldıklarını ve belirledikleri stratejik hedeflerin arasında yeni yeteneklerin organizasyona dahil edilmesinin de, öncelikli planları arasında olduğunu belirtti.

Kibar Holding'in Üniversitelerde gerçekleştirdiği çalışmalarda, başarılarından dolayı teşekkür belgesi alarak ödül takdim edilen öğrenciler, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek kampüsten ayrıldılar.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Öğrenciler Kibar Holding'in Vaka Çalışmalarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement