10 Yaşındaki Çocuk, Öğretmeninin Attığı Tekme Sonucu İç Kanama Geçirip Ameliyat Oldu - Son Dakika
3.Sayfa

10 Yaşındaki Çocuk, Öğretmeninin Attığı Tekme Sonucu İç Kanama Geçirip Ameliyat Oldu

Bursa'da bir İlkokul'da 10 yaşındaki çocuğa tekme atan öğretmen iç kanaması geçirip ameliyat olmasına sebep oldu. Gözaltına alınan öğretmenin görevden alındığı bildirildi.

18.04.2018 10:33  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İznik ilçesi Çiçekli İlkokulu'nda 10 yaşındaki 4'üncü sınıf öğrencisinin göğsüne tekme ile vurarak, iç kanama geçirmesine neden olan öğretmen gözaltına alındı. Öğretmenin görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

EVDE RAHATSIZLANAN ÇOCUK ÖĞRETMENİNİN TEKME ATTIĞINI SÖYLEDİ

Çiçekli İlkokulu'nda 4'üncü sınıf öğrencisi B.G., geçtiğimiz pazartesi günü eve gelince rahatsızlandı. Babası Burhan G.'ye, okuldaki öğretmeninin göğsüne tekme ile vurduğunu ve yere düştüğünü söyleyen çocuk, ailesi tarafından İznik Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

10 Yaşındaki Çocuk, Öğretmeninin Attığı Tekme Sonucu İç Kanama Geçirip Ameliyat Oldu

İÇ KANAMA GEÇİREN ÇOCUK AMELİYAT EDİLDİ

İlk muayenesi yapılan B.G., daha sonra iç kanama nedeniyle sevk edildiği İnegöl Devlet Hastanesi'nde ameliyat edildi.

"OKULDA GÖĞSÜME TEKME ATTI, AĞLADIM, OKULA GELMESİN"

Ameliyat sonrası sağlık durumu iyi olan B.G., yaşadıklarını ise gazetecilere, "Arkadaşımla okulun bahçesinde tartışıyorduk. Sonra hoca geldi. Göğsüme tekme ile vurdu. Sırtım kaldırıma çarptı. Tekme attı bana. Sonra ağladım. Okulumuza gelmesin. Böyle öğretmen istemiyorum" dedi.

10 Yaşındaki Çocuk, Öğretmeninin Attığı Tekme Sonucu İç Kanama Geçirip Ameliyat Oldu

Burhan G.'nin yaptığı şikayet sonrası İznik Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, konuyu araştırması için müfettiş görevlendirdiklerini öğrenciye tekmeyi kavga ettiği arkadaşı mı yoksa öğretmenin mi attığını araştırdıklarını söyledi.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI, GÖZALTINA ALINDI

Çiçekli Köyü Ortaokulu'nda İngilizce öğretmeni olan H.C., şikayet üzerine, dün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevinden uzaklaştırıldı. H.C. daha sonra da İznik İlçe Jandarma Komutanlığı'nca, 'kasten yaralama' suçlamasıyla gözaltına alındı. Öğretmen H.C.'nin sorgusu sürüyor.

OĞLUMUN DURUMU İYİYE GİDİYOR

İnegöl Devlet Hastanesi'nde ameliyat edilen oğlu B.G.'nin sağlık durumunun iyiye gittiğini söyleyen Burhan G., "Oğlumun hastanede bir süre daha kalacağı doktoru tarafından bize söylendi. Gelişmeleri bekleyerek takip edeceğiz" diye konuştu.

10 Yaşındaki Çocuk, Öğretmeninin Attığı Tekme Sonucu İç Kanama Geçirip Ameliyat Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 10 Yaşındaki Çocuk, Öğretmeninin Attığı Tekme Sonucu İç Kanama Geçirip Ameliyat Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Ayla: Bir yanda görevlerini en iyi şekilde yapmayı bekleyen atanamayan depresyona giren veya intihara sürüklenen gencecik öğretmenler, bir yanda mesleğini kötüye kullanan o ekmeği haketmeyen öğretmenler 22 1 Yanıtla
  • Çocok o cocuk: Sevimsiz öğretmen bu ne ulan böyle. Hayvana bile tekme atilmaz 11 3 Yanıtla
  • nehir: Böyle öğretmenler istemiyoruzulkeyi terketsinler 12 1 Yanıtla
  • VELI: ogretmenler turkiyedeki ogretmenler egitimsiz insanlari ogretmen yaparsan cocugu oldurur bile kardesim onune gelen herkes ogretmen oluyor ne bekliyorsun bunlardan % 80 I FETOCU ZATEN HEPSI VATAN HAINI MEMLEKETIN COCUGUNA NIYE IYI DAVRANSIN YAZIKLAR OLSUN BU YETKILILERE CEHENNEME ODUN OLURLAR INSALLAH 7 2 Yanıtla
    Hadi ya: İnsanları yaftalamak ne kadar kolay oldu. Bir örnekten ne kadar güzel genelleme yaptınız. Bir milyon öğretmen var elbet içinden kalitesiz çıkacak bu kadar büyük kurumda münferit olaylar olur keşke olmasa ama genel olarak öğretmenler iyi ancak idare kısmı liyakatsiz yönetmeliklerden bihaber 2 1
  • dobra: ogretmenmısın yoksa karate hocasımı ...ver mehterıı 6 0 Yanıtla
    TÜRK: Sokakta korkudan kedi gibi gezerler .okulda ufak cocuklara artislik yaparlar 0 0
  • N.Şimşek: Çocuk arkadaşımla tartışıyordum demiş. bence kavga ediyorlardı da acaba ögretmen ayırmaya çalışırken mi bu elim kaza meydana geldi.bunu da sorgulamak lazım. peşin hüküm herzaman yanlış yargıya neden olur. 4 2 Yanıtla
  • Hdplitim: Akpe 2 3 Yanıtla
  • Baris : Gecmis olsun o Ögretmende ömür boyu ögretmenlik yapmasin. 3 0 Yanıtla

Advertisement