Okuyan Us’tan "Sen De Yaz" Partisi - Son Dakika
Eğitim

Okuyan Us’tan "Sen De Yaz" Partisi

Okuyan Us’tan "Sen De Yaz" Partisi

Okuyan Us Yayınevi, Longtable Supermarket'de Düzenlenen Bir Partiyle İş, Sanat ve Medya Dünyasını Bir Araya Getirdi.

19.02.2011 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Filli Boya Yönetim Kurulu Başkanı Gözde Akpınar ve Okuyan Us Yayınevi Kurucusu Cem Mumcu'nun ev sahipliğini yaptığı "Sen De Yaz" konulu partiye Ali Taran, Funda Arar, Necati Akpınar, Altan Erkekli, Harun Tekin, Burcu Kutluk, Yonca Evcimik, Erman Toroğlu gibi pek çok ünlü isim katıldı. DJ kabinini Ozan Doğulu'nun yönettiği gecede, çello sanatçısı Sedef Erçetin Atala da bir performans sergiledi.

Gecenin en eğlenceli anları konukların partinin konseptine uygun olarak yazdıkları cümleleri twitter kağıtlarına yazmaları ve paylaşmaları ile yaşandı. Konukların "Yazar olsanız kitabınız hangi cümleyle başlardı?" ve "Sen olsan ne yazardın?" sorularına yazdıkları yanıtlar, Süpermarket'te kurulan dev ekranlardan canlı olarak yayınlandı. Bu yazıların, parti sonrasında bir kitap haline dönüştürüleceği de belirtildi.

Cem Mumcu'nun yeni kitabı Kendine Bakma Kitabı ve Dizüstü Edebiyat'ın son kitabı Sorun Bende Değil Sende'nin davetliler için imzalandığı partide, kitaplar süpermarket fileleri içinde hediye edildi. Yazmanın özgürlük, eğlence ve keyif olduğunu belirten Cem Mumcu, artık hayatımızın çok önemli bir parçası olan sosyal medya sayesinde yazılanları okurlarla buluşturmanın çok daha kolay olduğunu ve edebiyat dünyasının tekelinin kırıldığını ifade etti. Mumcu konuklara " Hayatın taptaze, duygu ve düşünceyi içeren, bir otorite altında yaratılmamış yeniliklere ihtiyacı var. Sizden samimi, gerçek ve katıksız duygularınızı yazmanızı istiyorum" dedi.

"Dizüstü Edebiyat" kavramıyla Türk Edebiyatına yeni bir ivme kazandıran Okuyan Us Yayınevi, üslupları ve ele aldıkları konularıyla ciddi bir okur kitlesi edinmiş sosyal medya yazarlarını edebiyat dünyasına dahil etti. Kitapseverler Dizüstü Edebiyat kitaplarıyla günümüzün hayat tarzından, sosyal yaşam stillerinden haberdar oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Okuyan Us’tan 'Sen De Yaz' Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement