One Dırectıon Hayranlarından Fotoğraf İstiyor - Son Dakika
Güncel

One Dırectıon Hayranlarından Fotoğraf İstiyor

One Dırectıon Hayranlarından Fotoğraf İstiyor

One Dırectıon 3D filminin mozaik afişinde fotoğrafınızla yer alabilirsiniz!

26.03.2013 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ONE DIRECTION 3D Fimi ONE DIRECTION Hayranlarına Fotoğraflarını Yükleyerek Mozaik Film Afişinde Yer Alma Fırsatı Sunuyor.

www.1d3dmozaic.com

Tüm Dünya'da milyonlarca hayrana sahip, Ünlü İngiliz müzik grubu ONE DIRECTION'ın Ağustos ayında tüm dünyada vizyona girecek filmi ONE DIRECTION 3D'nin Mozaik afişinde fotoğrafınızla yer alabilirsiniz. 11 Nisan tarihine kadar www.1d3dmozaic.com adresine girip, fotoğrafınızı yüklediğinizde, afişi oluşturan binlerce grup hayranından biri olabilir ve filmin tarihinde yer alabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken www.1d3dmozaic.com sitesine girip "Get Started" bölümünün altında Türk Bayrağı'na tıklamak. Daha sonra karşına çıkacak formu doldurup fotoğrafınızı yükleyerek, filmin mozaik afişinde fotoğrafınızla yer alma şansını elde edebilirsiniz.

ONE DIRECTION 3D filmi Türkiye'de 30 Ağustos'ta vizyona girecek.

ONE DIRECTION 3D Filmi

Morgan Spurlock'un (SUPER SIZE ME, FREAKONOMICS, THE GREATEST MOVIE EVER SOLD) yönettiği, ONE DIRECTION 3D filmi, grubun beş üyesinin hikayelerini de anlatan, 3D formatında, yarı belgesel, yarı konser filmi olarak hazırlanıyor. Filmde grup üyelerinin tümünün, İngiltere'de düzenlenen X-Factor yarışmasına katılmalarının ardından, Simon Cowell tarafından nasıl bir araya getirildikleri, aileleriyle olan ilişkileri, hayalleri ve süratle ulaştıkları şöhretin nasıl bir his olduğu gözler önüne serilecek. Film, biraz da ONE DIRECTION'ın sadık hayranlarına yazılmış bir aşk mektubu niteliğini de taşıyacak. Morgan ve yapım ekibi, dünya turuna çıkmak üzere olan grubu takip ederek, yol boyunca hikayelerini görüntüleyecekler. Film, en büyük konser olarak, 1D'nin Nisan 2013'te Londra O2 arena'da sergileyeceği performansını beyaz perdeye yansıtacak.

Yönetmen Morgan Spurlock

Yapımcı Simon Cowell, Adam Milano, Morgan Spurlock, Ben Winston

Yönetici Yapımcılar Richard Griffiths, Harry Magee, Will Bloomfield, Doug Merrifield, Jeremy Chilnick, Matthew Galkin

Oyuncular Niall Hora, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel One Dırectıon Hayranlarından Fotoğraf İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement