Onlar da Ice Bucket Challenge'a Katılıyor - Son Dakika
Teknoloji

Onlar da Ice Bucket Challenge'a Katılıyor

Onlar da Ice Bucket Challenge\'a Katılıyor

Bir kova buzlu su akımı son hızıyla sürüyor, bağışlar toplanıyor.

22.08.2014 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

ALS hastalığına dikkat çekilmek için gerçekleştirilen ve şimdiye kadar milyonlarca dolar bağışın toplanmasına katkı sağlayan Ice Bucket Challenge, son hızıyla devam ediyor. Teknoloji dünyasından müzik sektörüne kadar birçok isim, çektiği videolarla sosyal medyada boy gösteriyor. Daha evvel yaptığımız haberlerde de sıklıkla bahsetmiştik. Şimdi ise, rock müzik dünyasına adım atıyoruz. Zira bu tarafta da büyük bir ilgi var.


Foo Fighters grubundan Dave Grohl ve eski Guns N' Roses bass gitaristi Duff McKagan ve Guns N' Roses gitaristleri Bumblefoot ve DJ Ashba, kampanyaya destek veren rock müzisyenleri olarak dikkat çekmişti. Son günlerde konuşulan isimler ise Alice Cooper, Aerosmith, Mötley Crüe, Johnny Deep, Deff Lappard ve Kiss.


Ice Bucket Challenge akımını başlatan Corey Griffin, boğularak öldü!


Geçtiğimiz günlerde Alice Cooper, sahnede Ice Bucket Challenge'a katılmış ve bir de bağış yapmıştı. Ardından da bu mücadeleye Mötley Crüe ve Johnny Deep'i davet etmişti. Bu davete Mötley Crüe'dan cevap gecikmedi ve onlar da buzlu su ile imtihanın ardından bağışlarını yaptı ve onlar da çağrıda bulundu: Aerosmith, Deff Leppard ve Kiss.


Buzlu kova ile ALS'ye meydan okuyan ünlüler


Bu gruplardan Kiss, daveti kabul ettiğini Facebook sayfasından duyurdu. Muhtemelen bu akşam veya yarın, Kiss elemanlarının da videosu YouTube'da yayınlanacaktır. Aerosmith ve Deff Leppard'ın ne diyecekleri de şu an merak konusu. Johnny'nin cevabı da merak ediliyor tabii...



Videoyu göremiyorsanız tıklayın.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Onlar da Ice Bucket Challenge'a Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement