Ordu Patpatını Çalan Hırsızı Bulmak İçin Sosyal Medyada Sayfa Açtı - Son Dakika
Güncel

Ordu Patpatını Çalan Hırsızı Bulmak İçin Sosyal Medyada Sayfa Açtı

Ordu Patpatını Çalan Hırsızı Bulmak İçin Sosyal Medyada Sayfa Açtı

Patpatını çalan hırsızı bulmak için sosyal medyada sayfa açtıOrdu'nun Kumru İlçesi'nde Muhammet Açıksöz'e ait olan halk arasında 'patpat' olarak bilinen tarım aracı çalındı.

23.05.2016 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Patpatını çalan hırsızı bulmak için sosyal medyada sayfa açtı

Ordu'nun Kumru İlçesi'nde Muhammet Açıksöz'e ait olan halk arasında 'patpat' olarak bilinen tarım aracı çalındı. Hırsızlık şüphelisi, yol üzerindeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yakalandı. Açıksöz, bir sosyal paylaşım sitesinde açtığı 'Patpatı çalan bu adam' isimli sayfa ile hırsızı bulmak için kamera görüntülerini paylaştı.

Olay 5 gün önce Kumru ilçe merkezinde meydana geldi. Muhammet Açıksöz'e ait evinin önünde park halinde duran halk arasında 'patpat' olarak bilinen tarım aracı kimliği belirsiz bir kişi tarafından saat 15.30 sıralarında çalındı. Aracın çalındığını fark eden Açıksöz, polise şikayette bulundu. Hırsızın patpatı çalıştırdıktan sonra götürürmesi sırasında çevredeki bir işyerinin güvenlik kemarası tarafından kaydedildi. Açıksöz, hırsızı bulmak için kendi imkanlarıyla harekete geçti. Bir sosyal paylaşım sitesinde 'Patpatı çalan bu adam' ismiyle sayfa açan Açıksöz, güvenlik kemerası görüntülerini buradan yayınladı. Patpatını çalan şahsı ihbar eden kişiye bin TL ödül vereceğini söyleyen Açıksöz, "Kamera görüntülerine göre de hırsızın Fizme mevkii güzergahına doğru gittiği görülüyor. Ben çiftçilik yapıyorum. Patpat ekmek teknem. Patpatımı gören ya da çalanı ihbar edene bin TL ödül vereceğim" dedi.

Öte yandan polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanını da devam ettiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu Patpatını Çalan Hırsızı Bulmak İçin Sosyal Medyada Sayfa Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement