Osmaneli'de MHP'den Tanışma Kaynaşma Yemeği - Son Dakika
Politika

Osmaneli'de MHP'den Tanışma Kaynaşma Yemeği

Osmaneli\'de MHP\'den Tanışma Kaynaşma Yemeği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaneli İlçe Başkanlığı tarafından, Ülkücü Gençler, Kadın Kolları üyeleri ve partililerin tanışma ve kaynaşması amacıyla yemekli bir toplantı düzenlendi.

25.02.2014 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaneli İlçe Başkanlığı tarafından, Ülkücü Gençler, Kadın Kolları üyeleri ve partililerin tanışma ve kaynaşması amacıyla yemekli bir toplantı düzenlendi.

Yemeğe, MHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Mustafa Kürek, eski MHP Belediye Başkan'ı Bahattin Bulut, İlçe Başkanı Orhan Dinç, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, diğer parti yöneticileri ve partililer katıldı. Yenilen yemeğin ardından konuşan İlçe Belediye Başkan adayı Kürek, yönetime hizmet için seçildiklerini belirterek "Tüm sıkıntı ve sorunlarınızda yanınızdayım. Benim görevim sizlere hizmet etmektir. Sizler için elimizi taşın altına koyacağız. Sizlerden destek istiyorum omuz omuza verip çalışmak istiyorum. Hepiniz bir birinden değerli dava arkadaşımsınız ve yine her biriniz bir mahallenizi temsil ediyorsunuz. Sizlerle el ele verip Osmaneli ye hizmet için çalışacağız" dedi.

Daha sonra Ülkücü Gençler adına konuşan Ümit Çalış ise, "Hepiniz birer Türk bayrağısınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin diyen Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in büyük ülküsünü yükseltmeye çalışan bu gençliktir. İşte bu yüzden gençliğimize büyük görev ve sorumluklar düşmektedir. Biz Osmaneli gençliği bu sorumluklarımızın farkında ve bilincinde olarak sizlerle birlikte Milliyetçi Hareket Partisini bir kez daha iktidara taşıyıp, Belediye Başkanlığını alarak Üç Hilali dalgalandırmak istiyoruz" diye konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Osmaneli'de MHP'den Tanışma Kaynaşma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hüseyin yazıcı: bahattin abi yılmak,yorulmak yok.çalışmalara devam.allah izniyle inşallah kazanacağız. 0 0 Yanıtla

Advertisement