Otmanlar Mahallesindeki Çalışmalar Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Otmanlar Mahallesindeki Çalışmalar Tamamlandı

Otmanlar Mahallesindeki Çalışmalar Tamamlandı

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçeye bağlı mahallelerin sokak ve meydanlarını bir yandan kilit parke taşı ile döşerken bir yandan da vatandaşların tarlalarına rahatça ulaşımını sağlamak için yol yapım çalışması yapıyor.

29.07.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçeye bağlı mahallelerin sokak ve meydanlarını bir yandan kilit parke taşı ile döşerken bir yandan da vatandaşların tarlalarına rahatça ulaşımını sağlamak için yol yapım çalışması yapıyor. Otmanlar Mahallesinde başlatılan yol yapım çalışmasını tamamlayan Yunusemre Belediyesi, mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü.

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçeye bağlı mahallelerin sokak ve meydanlarına bir yandan kilit parke taşı döşerken bir yandan da yol yapım çalışmaları yapıyor.

Yunusemre İlçesine bağlı mahallelerde yaşayan vatandaşların yaşam şartlarını iyileştirme adına yaptığı çalışmalar kapsamında Otmanlar Mahallesinde başlattığı yol yapım çalışmasını tamamlayan Yunusemre Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olan vatandaşların yüzü gülüyor. Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür eden mahalle sakinleri, daha önce tarlalarına ulaşım sağlamakta zorluk yaşadıklarını, belediyenin yol yapım çalışmasıyla rahata kavuştuklarını dile getirdiler.

Mahalle Muhtarı Davut Çelik de, mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çerçi ve ekibine teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Otmanlar Mahallesindeki Çalışmalar Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement