Otobüs Kazasında Ölen 3 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Otobüs Kazasında Ölen 3 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı

Otobüs Kazasında Ölen 3 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı

AMASYA'nın Merzifon İlçesi'nde dün meydana gelen trafik kazasında ölen otobüs şoförü ve 2 yolcu memleketleri Ordu'da düzenlenen cenaze törenleri ile son yolculuklarına uğurlandı.

06.08.2017 15:16

AMASYA'nın Merzifon İlçesi'nde dün meydana gelen trafik kazasında ölen otobüs şoförü ve 2 yolcu memleketleri Ordu'da düzenlenen cenaze törenleri ile son yolculuklarına uğurlandı.

Kaza, İstanbul- Giresun seferi yapan yolcu otobüsünün sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde şarampole yuvarlanması sonucu meydana geldi. Kazada ölen Ordulu 3 kişi için bugün memleketlerinde cenaze törenleri düzenlendi. Otobüs şoförü İhsan Güleryüz için Fatsa İlçesi'nde Orta Büyük Camii'nde öğleleyin cenaze namazı kılındı. Ardından cenazesi Çömlekli Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Fatsa İlçesi'nde öğretmen, tatil için ailesinin yanına gittiği İstanbul'dan dönüşte kazada ölen Tuğçe Duran için de Perşembe İlçesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Duran'ın cenazaesi Medreseönü Mahallesi Merkez Camii'nde öğleleyin kılınan cenaze namazı ardından aynı mahallenin mezarlığında toprağa verildi. Bekar olan Duran'ın tabutunun üzerine gelinlik örtüldü.

Öte yandan aynı kazada ölen Murat Etgü için Kumru İlçesi Demircili Mahallesi Merkez Camii'nde öğlen namazı ardından cenaze namazı kılındı. Cenazesi daha sonra aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Dünkü kazada 6 kişi ölmüş, 35 kişi de yaralanmıştı.

- Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otobüs Kazasında Ölen 3 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement