Otobüse Kanoyla Binmek İsteyen Çift İle Şoför Arasında Yumruklu Kavga Kamerada - Son Dakika
Güncel

Otobüse Kanoyla Binmek İsteyen Çift İle Şoför Arasında Yumruklu Kavga Kamerada

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda otobüse kanoyla binmek isteyen çift ile şoförün yumruk yumruğa kavga ettiği, kano sahibi kadının engel olmak için otobüsün önüne yattığı anlar kameraya yansıdı.

23.02.2018 14:49  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kanoyla otobüse binmek isteyen çift ile otobüs şoförü arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında otobüs şoförü saldırıya uğradı. Kavgada arada kalan bir kadın yere düştü. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

ÇİFT, OTOBÜSE KANOYLA BİNMEK İSTEYİNCE TARTIŞMA ÇIKTI

Sabiha Gökçen Havalimanı otobüs peronunda kalkış saatini bekleyen özel halk otobüse, yanlarındaki kanoyla binmek isteyen biri kadın iki kişiyle otobüs şoförü arasında kavga çıktı. Kavga otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Otobüse Kanoyla Binmek İsteyen Çift İle Şoför Arasında Yumruklu Kavga Kamerada

Olay geçtiğimiz salı günü saat 18.00 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı otobüs peronlarında meydana geldi.

BÜTÜN YOLCULAR BİNDİKTEN SONRA ALABİLİRİM

Biri kadın iki kişi, Sabiha Gökçen Havalimanı- Kadıköy seferini yapmak için bekleyen özel halk otobüsüne kanoyla binmek istedi. Otobüsün şoförü Sinan Selvi, tüm yolcuların binmesinin ardından kendilerini içeri alabileceği söyledi.

Otobüse Kanoyla Binmek İsteyen Çift İle Şoför Arasında Yumruklu Kavga Kamerada

YUMRUKLU KAVGADA KADIN YERE DÜŞTÜ

Ancak duruma itiraz eden çift ile otobüs şoförü tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine erkek yolcu, şoför Sinan Selvi'ye saldırdı. Ardından karşılıklı yumruklaşma yaşandı. Kavga sırasında otobüs şoförüne saldıran kişinin yanındaki kadın yere düştü. Kavgayı araya giren diğer yolcular ayırdı.

Otobüse Kanoyla Binmek İsteyen Çift İle Şoför Arasında Yumruklu Kavga Kamerada

KADIN ŞOFÖRE ENGEL OLMAK İÇİN OTOBÜSÜN ÖNÜNE YATTI

Kavganın ardından otobüs şoförüne saldıran kişinin yanındaki kadın, yere yatarak otobüsün seferine engel olmak istedi. Kadının arkadaşı tarafından ikna edilerek yattığı yerden kaldırılmasıyla olay sona erdi. Olayın ardından otobüs şoförü Sinan Selvi, darp raporu alarak şikayetçi oldu.

Otobüse Kanoyla Binmek İsteyen Çift İle Şoför Arasında Yumruklu Kavga Kamerada
Otobüse Kanoyla Binmek İsteyen Çift İle Şoför Arasında Yumruklu Kavga Kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otobüse Kanoyla Binmek İsteyen Çift İle Şoför Arasında Yumruklu Kavga Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ACIK SÖZ: GÖRMEMİŞİN Bİ KANOSU OLMUS TUTMUS ONUNLA OTOBİSE BİNMİS DİYEBİLİYORUM ANCAK 23 1 Yanıtla
  • SEPULTURA: TOPLU TAŞIMA ARACINI HALA NAKLİYE ARACI GİBİ KULLANAN ZİHNİYET BİTMEDİĞİ SÜRECE KİMSE KÜLTÜRDEN ÇAĞDAŞLIKTAN BAHSETMESİN OTOBÜSLERDE BİDONLA KOKMUŞ PEYNİR TURŞU İLE YOLCULUK YAPAN HANZO SENİN YÜZÜNDEN VALİZİ ÇÖPE ATTIM ... 15 1 Yanıtla
  • Alper: Sofor tum yolcular bindikten sonra alacakmis bunlar yolcu degil mi ne farki var arkadas kanoyu dik sekilde koycaklar bir valiz kadar yer kaplayacak otobuse herkes 2 valizle 3 valizle biniyo onlara da laf etsin sofor kardes sonra alsin agzinin payini. Bu arada kadina uzuldum yazik olmus 1 14 Yanıtla
  • Vatandaş : Şöför haklı 12 0 Yanıtla
  • Alper: Sofor tum yolcular bindikten sonra alacakmis bunlar yolcu degil mi ne farki var arkadas kanoyu dik sekilde koycaklar bir valiz kadar yer kaplayacak otobuse herkes 2 valizle 3 valizle biniyo onlara da laf etsin sofor kardes sonra alsin agzinin payini. Bu arada kadina uzuldum yazik olmus 0 9 Yanıtla
  • Toplu ulasim araci nedir ?: Nakliye kamyonetimi birde adami dovmeye calisiyorlar . Sehir ici otobus lo entel dantel 7 0 Yanıtla
  • suç belediyede: niye kanoyla binilmez diye bir kural koymamışlar bak sizin yüzünüzden kavga çıkmış 1 5 Yanıtla
  • hayat boşş: bende masayla binmiştim hatta sıkıntı olursa taksiyle gideyim dedim sıkıntı olmaz demişti şoför 1 1 Yanıtla
  • otobüste şu ibare var: Diğer yolcuları rahatsız etmiyecek şekilde eşya taşımak..yada uygun olan bölüme koymak.. ama bu hiçbir yere uygun olmadığı gibi illa ki birilerini rahatsız ederek koyucak.. otobüsler kişilerin duracakları yerlere göre özel dizayn ediliyor kanolara göre değil... şehirler arası olsa evet olabilirdi :)) 1 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: Bagaj yerine konsun gitsin iki valiz yan yana gibi neden olmasın...Bilert almadan sor beim yüküm bunlar diye .... 0 0 Yanıtla
  • Mersin merkezli operasyonda göçmen kaçakçısı 3 organizatör yakalandı
    09:09 Mersin merkezli operasyonda göçmen kaçakçısı 3 organizatör yakalandı

    Mersin merkezli 3 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör yakalandı. Operasyonda şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada cep telefonları, sim kartlar ve 38 bin 700 TL ele geçirildi.

  • İstanbul serbest piyasada dolar 32,3370 liradan, avro 35,1300 liradan güne başladı
    09:03 İstanbul serbest piyasada dolar 32,3370 liradan, avro 35,1300 liradan güne başladı

    İstanbul serbest piyasada doların alış fiyatı 32,3350 lira, satış fiyatı ise 32,3370 lira olarak belirlendi. Avronun alış fiyatı 35,1280 lira, satış fiyatı ise 35,1300 lira olarak açıklandı. Önceki gün doların satış fiyatı 32,3000 lira, avronun satış fiyatı ise 35,1710 lira idi.

  • Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptığı 5 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaralandı
    08:52 Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptığı 5 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaralandı

    Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, çarpmanın etkisiyle kız çocuğu metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun durumu ağır. Sürücü olay yerinden kaçarken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mahalle sakinleri, yetkililerin önlem almasını ve benzer kazaların yaşanmaması için trafik düzenlemelerinin yapılmasını istedi.

  • Sultanbeyli'de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada
    08:52 Sultanbeyli'de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada

    Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, çarpmanın etkisiyle kız çocuğu metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minik kız çocuğuna müdahale ederken, sürücü kaçtı. Polis ekipleri sürücüyü gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı
    08:39 Hacılar Erciyesspor, Erzincan Ulalarspor maçında berabere kaldı

    Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Hacılar Erciyesspor, sahasında Erzincan Ulalarspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı galibiyetle tamamlayamadı. Antrenör Emin Altındağ, üzüntüsünü dile getirirken, takımın pes etmeyeceğini ve liderliği korumak istediklerini belirtti.

  • Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle dikkatli olunmalı
    08:33 Kara yollarında yapılan çalışmalar nedeniyle dikkatli olunmalı

    Kara yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerde sürücülerin yavaş gitmeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yol durumu bültenine göre, birçok otoyol ve yol kesiminde üstyapı onarımı, yenileme çalışmaları, şev kayması, bağlantı yolu yapımı ve diğer çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin bu kesimlerde dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önemlidir.

  • Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli
    08:31 Türkiye'de E-ticaretin Büyümesi ve Potansiyeli

    Türkiye'de e-ticaretin hızla büyüdüğüne dair veriler, son yıllarda dikkat çekici bir artışı gösteriyor. Pandemi döneminde e-ticaretin ivme kazanması, bu alandaki potansiyelin ne kadar büyük olduğunu gösterdi. Türkiye'de e-ticaretin geçmişe yönelik bir analizi ve gelecekteki potansiyelini SDN Kurucusu Hakkı Alkan, Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün ve Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli ile konuştu.

  • İzmir'de PKK/KCK-YPG/PYD Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 5 Şüpheli Yakalandı
    08:31 İzmir'de PKK/KCK-YPG/PYD Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 5 Şüpheli Yakalandı

    İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve MİT Başkanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda, PKK/KCK-YPG/PYD terör örgütüne üye olan ve bu örgütlerin sosyal medya üzerinden propagandasını yapan 5 Suriye uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

  • vivo TWS 4 Bluetooth Kulaklık Modeli Tanıtıldı
    08:31 vivo TWS 4 Bluetooth Kulaklık Modeli Tanıtıldı

    Çinli teknoloji şirketi vivo, Pad 3 Pro tableti ile birlikte TWS 4 Bluetooth kulaklık modelini tanıttı. vivo TWS 4, Hi-Fi desteği, aktif gürültü engelleme özelliği ve uzun kullanım süresi ile dikkat çekiyor. Qualcomm S3 ses platformu ile desteklenen kulaklıkların fiyatı ve ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı henüz belirsiz.


Advertisement