Otomobil Çöp Kamyonuna Çarptı: 3 Ölü (2) - Son Dakika
Güncel

Otomobil Çöp Kamyonuna Çarptı: 3 Ölü (2)

Otomobil Çöp Kamyonuna Çarptı: 3 Ölü (2)

ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİBursa'da dün gece otomobilin çöp kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.

05.10.2016 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Bursa'da dün gece otomobilin çöp kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölenlerin sayısı 3'e yükseldi. Kazada yaralanan 19 yaşındaki Şükrü Can Eser, kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Kazada, otomobil sürücübü Oğuzhan Yıldırım ile Mert Can Özkasapoğlu olay yerinde yaşamını yitirmişti.

DOĞUM GÜNÜNDE ÖLDÜ

Bu arada, korkunç kazada yaralanan ancak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Şükrü Can Eser'in bugün doğum günü olduğu ve 20 yaşına gireceği ortaya çıktı. Mudanya'da bir balık restoranında çalıştığı öğrenilen talihsiz genç bugün öğle namazını müteakip Güzelyalı'da düzenlenen cenaze töreniyle gözyaşları arasında toprağa verildi. Şükrü Can Eser'in dün öğle saatlerinde Facebook hesabından yaptığı son paylaşımı ise yürek burktu. Motosikletinin fotoğrafını paylaşan genç altına da "Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşıyoruz" sözlerini yazdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Çöp Kamyonuna Çarptı: 3 Ölü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement