Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Kaza yapan araç yapan araç Araç sürücüsü ve kazada eşini kaybeden Ömer Ateş röportajı Sağlık ekiplerinin kazada hayatını kaybeden kadına araçta müdahaleleri İtfaiye ve sağlık ekiplerinin hayatını kaybeden kadını dışarı çıkarmaları Jandarma,sağlık ve itfaiye ekiplerinin ölen kadını cenaze aracına taşımaları Tokat'ta otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

12.03.2016 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Kaza yapan araç yapan araç

Araç sürücüsü ve kazada eşini kaybeden Ömer Ateş röportajı

Sağlık ekiplerinin kazada hayatını kaybeden kadına araçta müdahaleleri

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin hayatını kaybeden kadını dışarı çıkarmaları

Jandarma,sağlık ve itfaiye ekiplerinin ölen kadını cenaze aracına taşımaları

Tokat'ta otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre Erbaa'dan Keçeci köyüne giden Ömer Ateş (74) yönetimindeki 58 AG 163 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 20 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kaza sonrası olay yerine Jandarma ve sağlık ekipleri ile Erbaa Belediyesi kaza kırım aracı geldi. Araç, güvenlik amacı ile ağaçlara bağlandı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde otomobilde bulunan 67 yaşındaki Hanife Ateş'in öldüğü belirlendi. Kaza yapan aracın içerisinden itfaiye, sağlık ve jandarma ekiplerince güçlükle çıkarılan Ateş'in cesedi, Erbaa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada yaralanan araç sürücüsü Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sivas'tan Niksar'a oradan da Keçeci köyüne gitmek için eşi Hanife Ateş ile yola çıktıklarını belirterek "Bulunduğumuz noktada virajı alırken şarampole uçtum" diye konuştu.

Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement