Oy Kullanmak İçin Türkiye'ye Geldiler - Son Dakika
Güncel

Oy Kullanmak İçin Türkiye'ye Geldiler

Yurt dışında yaşayan gurbetçilerin yarın yapılacak yerel seçimlerde oy kullanabilmek için Türkiye'ye geldiği görüldü.

29.03.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurt dışında yaşayan gurbetçilerin yarın yapılacak yerel seçimlerde oy kullanabilmek için Türkiye'ye geldiği görüldü. Gurbetçiler, yaşanan seçim sürecinin dışarıdan pek de hoş gözükmediğini söyledi .

Türkiye 30 Mart yerel seçimleri için sandığa gidiyor. Ülke genelinde 52 milyon 695 bin 831 seçmen oy kullanacak. Yurtdışında yaşayan gurbetçiler de sandıklara sahip çıkmak için Türkiye'ye geldi. Sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı'na gelmeye başlayan gurbetçiler, memleketlerine doğru yola çıktı.

Irak'tan oy kullanmak için Türkiye'ye gelen Halit Özdemir, oy kullanmanın gerekli olduğunu belirtti. Yarın sandığa gideceğini ve seçimlerin önemini vurgulayan Özdemir, "Bu seçimler biraz çekişmeli, biraz da sıkıntılı. İnşallah ülke için iyi olur ama dışarıdan pek hoş gözükmüyor. İnşallah ülkemiz insanlarımız için iyi olur" şeklinde konuştu.

Hem sandığa gitmek için hem de ziyaret için Barcelona'dan Türkiye'ye geldiğini söyleyen Bora Ediz ise, "Seçim için buradan Ankara'ya gideceğim. Herkes aynı şeyleri konuşuyor. İnşallah sonuçları herkes için hayırlı olur" diye konuştu.

Vatandaşlık görevini yapmak için Barcelona'dan geldiğini ifade eden Meral Oğuz ise seçimlerin ülke için hayırlı olmasını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Oy Kullanmak İçin Türkiye'ye Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement