Fazla Yük Alan Kamyonetin Tehlikeli Yolculuğu Kamerada - Son Dakika
Güncel

Fazla Yük Alan Kamyonetin Tehlikeli Yolculuğu Kamerada

İstanbul’da, olması gerekenden fazla yük taşıyan ve savrularak seyreden bir kamyonetin E-5 Karayolu’ndaki tehlikeli yolculuğu amatör kameraya yansıdı.

31.01.2017 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da, olması gerekenden fazla yük taşıyan ve savrularak seyreden bir kamyonetin E-5 Karayolu'ndaki tehlikeli yolculuğu amatör kameraya yansıdı.

İstanbul'un en işlek karayolu olan E-5 karayolunda seyreden ve normalden oldukça fazla yük bulunduran bir kamyonetin tehlikeli yolculuğu amatör kamera tarafından kaydedildi. Dün akşama doğru amatör kameraya yansıyan görüntülerde, katı geri dönüşüm maddesi yüklü bir kamyonet, Haliç Köprüsü üzerinde sol şeritte seyrediyor. Fazla yük taşıdığı görülen kamyonetin, köprü çıkışına doğru savrulduğu ve yoluna sağa yatık şekilde devam ettiği görülüyor. Trafik güvenliğini hiçe sayan kamyonet şoförü hız kesmeden yoluna devam ederken, kamyonetin üst geçitlere sürtmekten son anda kurtulduğu da görüntülere yansıyor. Geri dönüşüm malzemesi taşıyan kamyonetten karayoluna düşen büyük bir pet şişe ve bazı maddeler tehlikeye adeta davet çıkarıyor. Sadece kendisinin değil, trafikteki bütün yolcuların hayatını tehlikeye atan kamyonetin plakasının okunmaması da dikkat çekiyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fazla Yük Alan Kamyonetin Tehlikeli Yolculuğu Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement