Tazedirekt.com ile Tarladan Sofranıza - Son Dakika
Güncel

Tazedirekt.com ile Tarladan Sofranıza

Tazedirekt.com ile Tarladan Sofranıza

Gıda alışverişinde yeni bir dönem başlatan tazedirekt.com ile tüketiciler, verdikleri siparişi aracı olmadan, tarladan sofraya, taze ve kolayca kapılarına kadar getirtiyor.

03.09.2014 09:54

Gıda alışverişinde yeni bir dönem başlatan tazedirekt.com ile tüketiciler, verdikleri siparişi aracı olmadan, tarladan sofraya, taze ve kolayca kapılarına kadar getirtiyor.

Ürün yelpazesi kırmızı etten meyve ve sebzeye kadar uzanan Aslanoba Grubu tarafından hayata geçirilen tazedirekt.com, gıda alışverişinde yeni bir dönem başlattı. En taze gıdalar, çiftlikten kapınıza tazedirekt.com ile geliyor. Verilen siparişler, ertesi gün tercih ettiğiniz saatte kapınıza kadar ücretsiz getiriliyor.

Aslanoba Grubu'nun bir girişimi olan tazedirekt.com, Boğazköy Besi Çiftliği ile kırmızı et ürünlerini, 2015 başında ise Bostandere Çiftliği ile organik tarım ürünlerini tüketicileri aracısız olarak ulaştırmaya devam edecek. 'Tazelik kapınızda' sloganıyla yola çıkan tazedirekt.com, kalite ve sağlıktan taviz vermeden, soğuk zinciri kırmadan lezzetleri direkt tüketiciye ulaştırıyor.

Tazedirekt.com ile gıda alışverişinde depolar ve aracılar olmadan yepyeni bir çağ başlattıklarını ifade eden Aslanoba Grubu'nun kurucusu Hasan Aslanoba, yüksek mağaza ve personel maliyeti de olmadığına dikkat çekti. Aslanoba bünyesinde kendilerine ait besi çiftlikleri, et parçalama ve paketleme tesislerinin önemli maliyet ve kalite avantajı sağladığını söyleyen Aslanoba, "Mevcut firmalar gibi ara depo ve mağazaların yüksek kira, personel ve stok-fire maliyetleri bizde. Ürünlerimiz, aracılar olmaksızın tedarik ediliyor. Merkezi olarak yüksek kapasitelerde büyük ölçekli üretim/paketleme yapmamız verimi artırıyor. Siparişinizi internet sitemiz tazedirekt.com'dan veya 444 75 15 numaralı Mutlu Müşteri hattımızdan gün içinde verebiliyorsunuz. Sadece bir gün sonra, tercih ettiğiniz zaman aralığı içinde, soğuk zinciri hiç bozmadan, kendi araçlarımızla ve personelimizle siparişinizi kapınıza kadar getiriyoruz" diye konuştu.

Tazedirekt.com adresindeki yemek tariflerinden de bahseden Aslanoba, bunu ise yemek yapacaklara kolaylık olması açısından düşürdüklerini ve herkes tarafından ilgiyle takip edildiğini söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tazedirekt.com ile Tarladan Sofranıza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement