"Pat Pat" Olarak Bilinen Tarım Aracına Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

"Pat Pat" Olarak Bilinen Tarım Aracına Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Ölü, 3 Yaralı

"Pat Pat" Olarak Bilinen Tarım Aracına Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Ölü, 3 Yaralı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde "pat pat" olarak bilinen tarım aracına çarpan otomobil, çarpışmanın etkisiyle hurdaya döndü.

18.02.2018 09:47  Güncelleme: 11:09

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde "pat pat" olarak bilinen tarım aracına çarpan otomobil hurdaya döndü. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

KÖMÜR YÜKLÜ "PAT PATA" ARKADAN ÇARPTI

Kaza, Malkara- Hayrabolu yolu Çöplük mevkiinde meydana geldi. Şevki Egi (45) yönetimindeki 59 SE 130 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Yılmaz Say (39) idaresindeki kömür yüklü pat pata arkadan çarptı.

Şiddetli çarpışma sonucu hurdaya dönen otomobilde bulunan Aydın Dinçer (61) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Şevki Egi, Yılmaz Say ve pat patta bulunan Özgür Çekiç (10) ise Malkara Devlet Hastanesine kaldırıldı. Dinçer'in cenazesi de yapılan incelemelerin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Pat Pat' Olarak Bilinen Tarım Aracına Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Equ: Pat pat sürücülerinden zaten ehliyet istemiyorlarki onlar ehliyetsiz kullanıyor o araçları 6 0 Yanıtla
  • 0606: traktör ve buna benzer araçların gece yollarda belirgin olmasını sağlamak için sarı çakar tepe lambalardan acilen takılması kanuni zorunluluk haline getirilmeli.yoksa yatersiz aydınlatma yüzünden kazaların önüne geçilmez.ilçe kaymakamları dikkate alır inşallah. 5 0 Yanıtla
  • Muzaffer Sevindi: Aynısı benimde Ayaş Sinanlı da başıma geliyordu. Köylüler yazın hava kararınca tarlalarından eve dönüyorlar araçlarında hiç bir ışık yok. polislerde buna müsade ediyorlar 0 0 Yanıtla
  • Mambo: Kesin alkol vardır 0 0 Yanıtla

Advertisement