Pelicans Bileğinin Hakkıyla Play-off Vizesi Aldı! 11 Maçtır Kazanan Spurs'u Devirdiler - Son Dakika
Spor

Pelicans Bileğinin Hakkıyla Play-off Vizesi Aldı! 11 Maçtır Kazanan Spurs'u Devirdiler

NBA'de bu sabaha karşı oynanan maçta New Orleans Pelicans, San Antonio Spurs'ü 108-103 mağlup etti.

16.04.2015 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ve Anthony Davis ve arkadaşları play-off'ta! Son haftalarda Oklahoma City Thunder ile play-off savaşı veren New Orleans Pelicans, normal sezonun son maçında son dönemin flaş ekibi San Antonio Spurs'ü devirerek sekizincilik koltuğunu kaptırmadı.

Özellikle maçın başlarında çok yüksek yüzdeyle oynayan New Orleans Pelicans, mutlak galibiyet gereken maçta taraftar desteği ile de San Antonio Spurs'ü devirebilmek için varını yoğunu ortaya koydu. 11 maçtır kazanan ve Batı Konferans'ında mutlaka ikincilik sırasını isteyen Spurs'ü deviren Pelicans'ta özellikle Anthony Davis attığı sayılar ve son dakikada yaptığı bloklarla farkını ortaya koydu.

Tam 43 dakika süre alan Anthony Davis maçı 31 sayı 13 ribaund 2 asist 2 top çalma ve 3 blok ile tamamladı. Tyreke Evans da 19 sayı 11 ribaund ile double double yaparken temsilcimiz Ömer Aşık 9 sayı 4 ribaund kaydetti.

Maçı kazanıp ikincilik hedefleyen, fakat kaybederek altıncı sırada kalan San Antonio Spurs'te ise Tim Duncan 15 sayı 10 ribaund 6 asist, Kawhi Leonard da 14 sayı 10 ribaund ile double double yaptı. Ayrıca Tony Parker 23, Boris Diaw da 20 sayı attı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Pelicans Bileğinin Hakkıyla Play-off Vizesi Aldı! 11 Maçtır Kazanan Spurs'u Devirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement