Pınar Karşıyaka'ya Jones'tan Kötü Haber - Son Dakika
Güncel

Pınar Karşıyaka'ya Jones'tan Kötü Haber

Pınar Karşıyaka\'ya Jones\'tan Kötü Haber

Spor Toto Basketbol Ligi'nde üst üste 3 yenilgiyle zirve yarışında geri kalan Pınar Karşıyaka'da Royal Halı Gaziantep deplasmanında sakatlanan guard Lazeric Jones'un sezonu kapattığı bildirildi.

15.03.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Ligi'nde üst üste 3 yenilgiyle zirve yarışında geri kalan Pınar Karşıyaka'da Royal Halı Gaziantep deplasmanında sakatlanan guard Lazeric Jones'un sezonu kapattığı bildirildi.

Yapılan kontrolleri sonucu sol diz çapraz bağlarında ciddi hasar geldiği tespit edilen ABD'li oyuncunun büyük ihtimalle ameliyat olacağı öğrenildi. Play off oynamayı bir an önce garantilemek isteyen yeşil kırmızılılarda Jones'un yerine transfer yapılıp yapılmayacağı da kulüpte gündeme gelmeye başladı.

Bu arada pazar günü Karşıyaka Arena'da oynanacak Fenerbahçe maçının biletleri yarın KSK Store mağazalarında 30 TL'den satışa çıkarılacak. Öğrenci biletleri ise cumartesi günü saat 12.00'den itibaren Karşıyaka Arena'dan 20 TL'ye alınabilecek.

DİXON'UN YERİ DOLMADI

Pınar Karşıyaka, adını kulübün efsaneleri arasına yazdıran Bobby Dixon ayrıldıktan sonra oyun kuruculardan istediğini alamadı. Forma giydiği 3 sezonda Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası ve lig şampiyonluğu kupası kaldıran Dixon, geçen sezon sonunda  yıllık 2.5 milyon dolar karşılığında Fenerbahçe'nin yolunu tuttu.

Yıldız oyuncunun yerine alınan Joe Ragland, 6 maçta 13.8 sayı, 3.8 ribaund, 7.7 asist ortalaması tuttursa da disiplinsiz davranışları yüzünden gönderildi. Daha sonra gelen Jones, 5 maçta 13.8 sayı, 1.6 ribaund, 2.6 asistle görev yaptıktan sonra sakatlanıp sezonu kapattı. Bu yıl sakatlıklardan canı yanan Pınar Karşıyaka'da Palacios ise 3 aydır yok.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pınar Karşıyaka'ya Jones'tan Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement