Polatlı - Yibo Öğrencilerine Malzeme Yardımı - Son Dakika
Güncel

Polatlı - Yibo Öğrencilerine Malzeme Yardımı

Polatlı - Yibo Öğrencilerine Malzeme Yardımı

Ortadoğu Rulman Fabrikası'nda Çalışan Bin 500 İşçi ile Yöneticiler, Ankara'nın Polatlı İlçesi'ne Bağlı Şabanözü Köyü'ndeki Hikmet Uluğbay Yatılı Bölge Okulu (yibo) Öğrencilerine Giysi, Ayakkabı, Kırtasiye ve Temizlik Malzemesi Yardımında Bulundu.

17.06.2010 19:54

Ortadoğu Rulman Fabrikası'nda çalışan bin 500 işçi ile yöneticiler, Ankara'nın Polatlı İlçesi'ne bağlı Şabanözü Köyü'ndeki Hikmet Uluğbay Yatılı Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerine giysi, ayakkabı, kırtasiye ve temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Fabrikada toplanan paralarla alınan 117 öğrencilik yardım okula teslim edilirken, fabrika yöneticileri 29 öğrenciye ayakkabı ve giysileri teker teker giydirdi. Ortadoğu Rulman Fabrikası Personel Müdürü Doğan Kaptan, işletme olarak eğitim kurumlarıyla yakından ilgilendiklerini söyledi.

Kaptan, "Bizim genç kuşağımıza bir şeyler verebilmek için çalışanlar olarak burada yatılı okuyan çocuklarımıza kırtasiye, giyecek yardımı yapıyoruz. Çocuklarımızı ne kadar mutlu edebilirsek, biz de o kadar mutlu oluruz. Bu okulumuz diğer okullara göre daha çok ihtiyacı olan bir okulumuzdur. Bu yüzden de burada eğitim gören çocuklarımızın ihtiyaçlarının en azından bir kısmını karşılamak düşüncesindeyiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polatlı - Yibo Öğrencilerine Malzeme Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement