Polis Eşlerinden Kermes - Son Dakika
Yerel

Polis Eşlerinden Kermes

Polis Eşlerinden Kermes

Düzce Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği tarafından öğrencilere burs amaçlı kermes düzenlendi.

03.05.2013 17:43

Düzce Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği tarafından öğrencilere burs amaçlı kermes düzenlendi. Kermese Vali Adnan Yılmaz'ın eşi Aysel Yılmaz da katıldı.

Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği Düzce Şubesi'Başkanı Süheyla Gezer 26 Mart 2012 tarihinde Düzce'de kurulan dernek hakkında bilgiler verdi.

İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'in eşi Süheyla Gezer, amaçlarının yardım faaliyetlerinde bulunmak olduğuna dikkat çekerek "Derneğimizin amacı her rütbedeki Emniyet teşkilatı mensupları hanımları ile emekli olan, yurtiçi ve yurtdışı görevlerinin ifası sırasında şehit düşen veya malul olan teşkilat mensuplarının hanımları arasında birlik, beraberlik ve dayanışma sağlamak toplumsal yaşamda kadınların eğitsel, sosyal ve kültürel sorunlarına ilişkin yol gösterici çalışmalar yapmak; çocuklarımıza ve gençlerimize eğitim desteği vermek, günün şartlarına göre yurt içi ve yurtdışı da kamu yararına her türlü yardım faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulmuştur" diye konuştu.

Gezer, ilçelerde düzenledikleri çay etkinliklerinden elde edilen gelir ile de öğrencilere destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

17 öğrenciye burs desteği verdiklerini söyleyen Süheyla Gezer, "Yiyecek satışından elde edilecek kermes ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize burs desteği vereceğiz" dedi.

(AY)

03.05.2013 17: 34: 36

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Eşlerinden Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement