'Prestij' Filmi Cumartesi Gecesi TRT 1 Ekranında! - Son Dakika
Güncel

'Prestij' Filmi Cumartesi Gecesi TRT 1 Ekranında!

\'Prestij\' Filmi Cumartesi Gecesi TRT 1 Ekranında!

Bir zamanlar dost olan iki usta sihirbazın rekabetini ve mücadelesini konu alan ''Prestij'' Cumartesi gecesi TRT 1 ekranında olacak.

26.08.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta yönetmen Christoper Nolan'ın yönetmenliğini yaptığı, başrollerini Christian Bale, Hugh Jackman, Michael Caine ve Scarlett Johansson gibi usta oyuncuların paylaştığı, gizem türünde en beğenilen filmler arasında yer alan 'Prestij', 27 Ağustos Cumartesi gecesi, saat 22.15'te TRT 1 ekranında olacak.

Yazar Christopher Priest'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan, özgün adı 'The Prestige' olan film, 19.yy sonlarında, Londra'da geçiyor.

IMDB sitesinde 850 bin oyla, 10 üzerinden 8,5 puan alarak gelmiş geçmiş en iyi filmler arasına girmiş olan Prestij Filmi, aynı zamanda gizemli film türünde en çok beğenilen 10 film arasında belirtiliyor.

Hem arkadaş hem de bir sihirbazın asistanları olan Robert Angier, Eşi Julia McCullough ve Alfred Borden, bir gösteri esnasında Julia ölünce birbirlerine düşman olurlar. Robert, Julia'nın ölümünden Alfred'i suçlar ve zaman içinde ikisi de hem ünlü olurlar hem de rakip sihirbazlara dönüşerek birbirlerinin sahne üstünde performansını sabote etmeye kalkışırlar. Alfred başarılı bir hile yapınca Robert, rakibinin sırrını çözmek konusunu takıntı halinde getirir ve trajik olaylar birbirini kovalar.

Christopher Nolan imzalı, gizem ve gerilim türündeki ''Prestij'' 27 Ağustos Cumartesi gecesi, saat 22.15'te TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Prestij' Filmi Cumartesi Gecesi TRT 1 Ekranında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement