Prince Jackson'ın Biyolojik Babası Marlon Brando mu? - Son Dakika
Dünya

Prince Jackson'ın Biyolojik Babası Marlon Brando mu?

Michael Jackson'ın yakın arkadaşı Mark Lester'a göre; Marlon Brando, Jackson'ının büyük oğlu Prince Jackson'ın biyolojik babası olabilir.

09.11.2015 11:42  Güncelleme: 12:35

İngiliz aktör Mark Lester, Michael Jackson'ın aralarında Marlon Brando'nun da bulunduğu bir grup ünlü şahsiyetten sperm bağışında bulunmalarını istediğini açıkladı.

"BRANDO PRİNCE'İN BABASI OLABİLİR"

Lester iddialarında daha da ileri giderek, 80 yaşında ölen Brando'nun Michael Jackson'ın büyük oğlu Prince'in babası olabileceğini söyledi. Bahsi geçen diğer ünlü isimlerin Uri Geller, Corey Feldman ve Macaulay Culkin olduğunu belirtti. Lester, Jackson'ın eski dermatoloğu Arnold Klein'dan sperm bağışlamasını istediğini kaydetti.

DOKTORUNU SUÇLADI

Michael Jackson'ın üç çocuğunun vaftiz babası olan Lester, Jackson'ın Arnold Klein ile tanışmasını ve onun doktoru olmasını şarkıcının başına gelen en kötü şey olduğunu söyledi. Şarkıcıyı ölüme götüren ağrı kesicilere olan bağımlılığının, doktoru Klein sayesinde olduğunu iddia etti.

"BÜTÜN YAKIN ARKADAŞLARINDAN SPERM BAĞIŞLAMALARINI İSTEDİ"

57 yaşındaki Mark Lester; "Michael bütün yakın arkadaşlarından Uri'den Corey'e Marlon'dan Macaulay'a kadar sperm bağışlamalarını rica etti. O sıralar Macaulay daha genç olmasına rağmen, onu da muhtemel bağışçılardan gördü. Marlon o sıralar altmışlı yaşlarının ortalarındaydı, ama o da muhtemelen sperm bağışlayabilirdi." diye açıkladı.

Prince Jackson\'ın Biyolojik Babası Marlon Brando mu?

Son Dakika Dünya Prince Jackson'ın Biyolojik Babası Marlon Brando mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Muhtar: Bananaaa 4 1 Yanıtla
  • ADIGÜZEL: Iyi soru ama....Eğer islam ahlakını,demokrasiyi,barışı,dürüstlüğü,aklımızı kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,çağdaş espiriyi,kültürü,bilimi yeterince bilebilseydik/anlayabilseydik,böyle üzücü olaylar kolay kolayına başımıza gelmez.Ama biz kendimizi boş,anlamsız ve saçma şeylerle (diziler,filimler,müzikler,moda,alkol,sigara,sosyal medya/sanal yaşam,kahvehaneler,maçlar ,kumar,şans oyunları ) kandırıyoruz. 3 0 Yanıtla

Advertisement