Psg ile Marsilya Arasında "Penaltı" Atışması - Son Dakika
Spor

Psg ile Marsilya Arasında "Penaltı" Atışması

Psg ile Marsilya Arasında "Penaltı" Atışması

Ezeli rakipler, sosyal medya üzerinden birbirlerine alaycı mesajlar attı.

21.09.2017 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ile 'nin geçtiğimiz haftamaçı sırasında yaşadıkları penaltı tartışması, PSG ile ezeli rakibi Marsilya arasında da bir polemiğin fitilini ateşledi.

Marsilya bugün resmi Twitter sayfası üzerinden PSG'nin iki yıldızı arasındaki tartışmaya ilişkin alaycı bir ileti paylaştı. "Marsilya'da çatışma" başlığıyla gönderilen iletide, Marsilyalı iki futbolcunun fotoğrafının altına "Penaltıyı sen kullan", "Hayır sen kullan" şeklinde bir diyalog yerleştirilerek, Neymar ile Cavani arasındaki tartışmaya gönderme yapıldı.

Marsilya'nın bu tweet'i kısa sürede oldukça fazla sayıda etkileşim alırken, mesajın muhatabı olan PSG cephesinden yanıt da gecikmedi. Marsilya'nın yaptığı gibi iki futbolcusunun olduğu bir fotoğrafa hayali bir diyalog ekleyenekibi, "Onların herhangi bir oyuncusunun bu sezon ceza sahasına girdiğini gördün mü?" "Hayır. ve penaltı kazanacaklarını umuyorlar." şeklinde bir mesaj paylaştı.

Fransa'nın iki köklü kulübü arasında geçen bu atışma, sosyal medyada büyük yankı buldu.

Ligue 1'de şimdiye kadar çıktığı 6 maçı da kazanarak lider konumda bulunan PSG bu süre zarfında 21 gol atarken, 10 puanı bulunan Marsilya ise 9 kez fileleri havalandırdı.

PSG ile Marsilya, 22 Ekim'de oynanacak 10. hafta maçında karşı karşılaşacak.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Psg ile Marsilya Arasında 'Penaltı' Atışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement