Rangers-Galatasaray maçını Letonyalı Andris Treimanis yönetecek - Son Dakika
Spor

Rangers-Galatasaray maçını Letonyalı Andris Treimanis yönetecek

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Galatasaray'ın, deplasmanda Rangers ile oynayacağı karşılaşmada Letonyalı hakem Andris Treimanis düdük çalacak.

28.09.2020 16:16  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play off turunda 1 Ekim Perşembe günü karşılaşacağı Glasgow Rangers maçınnı hakemi belli oldu. UEFA'dan yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Letonyalı hakem Andris Treimans yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre; Glasgow kentindeki Ibrox Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmada Andris Treimanis'in yardımcılıklarını Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasjonnikovs yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Aleksandrs Golubevs olacak.

Rangers-Galatasaray maçını Letonyalı Andris Treimanis yönetecek

Son Dakika Spor Rangers-Galatasaray maçını Letonyalı Andris Treimanis yönetecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mustafa cengiz: Galatasaray elenir 6 milyonda gider mustafa cengizin eseri kanat yok orta saha yok herşeyi son güne bıraktılar fenerbahçe maçında bu maçı düşünerek puan kaybı oldu bu kadar beceriksiz olunmaz adam satamıyorsunuz daha adamlar Allahyarı sattı düşünün jailson desen öyle utanın yeminle 9 8 Yanıtla
  • cemil: Gs için antreman maçı olacak köy takımı rangers in işi zor 9 5 Yanıtla
  • Ali koç: Şikeyi yapanFenerbahçe olduğunu daha önce söylemiştim.Ayrıca Avrupada oybsmıyoruz,yıllardır oynamadık.Ülkemizi Avrupa da aslanlar gibi temsil eden Galatasarayı çok kıskanıyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement